ΠΑΟΚ

"Ο γιος μου μελετά την πρόταση του ΠΑΟΚ"

"Ο γιος μου μελετά την πρόταση του ΠΑΟΚ"

Ο πατέρας του Κριστιάν Νομπόα, Φερνάντο, με δήλωσή του στην εφημερίδα "el universo" του Εκουαδόρ, αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό μέλλον του 29χρονου μέσου.

Το θέμα Νομπόα απασχολεί, όπως είναι φυσιολογικό, και τον Τύπο στην πατρίδα του 29χρονου παίκτη, το Εκουαδόρ. Η εφημερίδα "El Universo" φιλοξενεί δήλωση του πατέρα του, Φερνάντο Νομπόα, ο οποίος παραδέχεται τις επαφές του γιου του με τον ΠΑΟΚ.

" Η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι υπαρκτή και την μελετά" τόνισε χαρακτηριστικά προσθέτοντας, όμως, πως "υπάρχει ακόμη πιθανότητα να επιστρέψει στην Έμελεκ. Αυτές τις μέρες θα υπάρχουν νέα".Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής της Έμελεκ, Γκουστάβο Κιντέιρος.

"Ο Νομπόα θα μπορούσε να είναι μία επιλογή για την ομάδα μας. Αυτές τις μέρες ίσως υπάρξουν νέα. Είναι ένας παίκτης που θα ενδιέφερε κάθε ομάδα και δεν υπάρχει ακόμη ακόμη κάτι οριστικό στις επαφές μαζί του".

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες ο Νομπόα είχε δηλώσεις σε Μέσα της πατρίδας του ότι η πρώτη επιλογή του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, αρκεί να βρει ένα συμβόλαιο σε υψηλά επίπεδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ