ΠΑΟΚ

Ο δεύτερος Ροντρίγκες της Γαλατασαράι

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Διαβάστε τι γράφουν οι Τούρκοι για τον Ολλανδό Λουτσιάνο Νάρσινγκ που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ και θα αποκτηθεί το καλοκαίρι. "Ακριβός ο Εντουάρντο ντα Σίλβα για τον ΠΑΟΚ" γράφουν στην Κροατία.

Οι άνθρωποι της Γαλατασαράι περιμένουν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκάρι Ροντρίγκες από τον ΠΑΟΚ, την ίδια ώρα όμως συζητούν και με έναν... δεύτερο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο λόγος για τον 26χρονο Λουτσιάνο Νάρσινγκ της Αϊντχόβεν με τον οποίο,όπως αποκαλύπτουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η Γαλατασαράι έχει συμφωνήσει.

Ο ατζέντης του ταξίδεψε πρόσφατα στην Κωνσταντινούπολη και είχε συνάντηση με τους διοικούντες τον σύλλογο.Σύμφωνα με όσα γράφουν στην Τουρκία, η Γαλατασαράι θέλει να αποκτήσει και τους δύο παίκτες και ο Νάρσινγκ δεν είναι εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί ο Ροντρίγκες.

Ο δεύτερος Ροντρίγκες της Γαλατασαράι

Ακριβός για τον ΠΑΟΚ ο Εντουάρντο

Εξάλλου, στην Κροατία, γράφουν για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Εντουάρντο ντα Σίλβα. Ο 33χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Σαχτάρ, απασχόλησε τον ΠΑΟΚ, όμως το υψηλό κασέ του-σύμφωνα με τους Κροάτες-δεν επιτρέπει στους ανθρώπους του Δικεφάλου να προχωρήσουν την υπόθεσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το "καυτό" 48ωρο για Ροντρίγκες
BILD: "Ο ΠΑΟΚ έκανε ξανά επαφή με τον Βιεϊρίνια"
Γ. Σαββίδης: "Δεν φεύγει ο Ροντρίγκες, αν δεν βρεθεί άξιος αντικαταστάτης του"
Μίχελ: "Ο Σαββίδης αποφασίζει για Ροντρίγκες"
Το παρασκήνιο για Γαλατάσαράι και Γκάρι Ροντρίγκες

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ