ΠΑΟΚ

Το παρασκήνιο για Γαλατάσαράι και Γκάρι Ροντρίγκες

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Κρίσιμη θα είναι η Δευτέρα για την υπόθεση μεταγραφής του Γκάρι Ροντρίγκες από τον ΠΑΟΚ στην Γαλατάσαράι. Τι λένε, όμως, οι πληροφορίες από την Τουρκία για την ως τώρα εξέλιξη της διαπραγμάτευσης; Διαβάστε το ενδιαφέρον ρεπορτάζ.

Μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων στον ΠΑΟΚ το θέμα της ενδεχόμενης μεταγραφής του Γκάρι Ροντρίγκες στην Γαλατάσαράι. Η θέση του ΠΑΟΚ είναι γνωστή από την Πρωτοχρονιά το βράδυ, έχει όμως αξία να παραθέσουμε τις πληροφορίες που διοχετεύει η Γαλατάσαράι στον τουρκικό Τύπο.

Καταρχήν, πρέπει να σημειώσουμε ότι όλα άρχισαν από εισήγηση του 53χρονου Ολλανδού προπονητή της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, Γιαν Όλντε Ριέκερινκ. 'Έχοντας δουλέψει στα τμήματα υποδομής του Άγιαξ και έχοντας περάσει από τον πάγκο της Έμεν όταν ο Ροντρίγκες έκανε τα πρώτα βήματά του στις Ακαδημίες της Φέγιενορντ γνώριζε για το ταλέντο του και παρακολουθούσε την πορεία του. Ήταν αυτός που εισηγήθηκε στην διοίκηση να κάνει κρούση στον ΠΑΟΚ και έτσι, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, αρχικά προτάθηκε ποσό 2 εκατ. ευρώ.

Ο Μίχελ έδειξε την άρνηση του ΠΑΟΚ, οι Τούρκοι ανέβηκαν για να φτάσουμε μετά από μία ακόμη άρνηση και στην τελευταία πρόταση που-σ' αυτό συμφωνούν με την πλευρά του ΠΑΟΚ και τα στοιχεία της Γαλατασαράι-ήταν 4 εκατ. ευρώ (μαζί με το ποσοστό 20% των ατζέντηδων, δηλαδή 3,2 εκατ. ευρώ για τον ΠΑΟΚ).

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ ζητά να δοθεί ένα ποσό κοντά στη ρήτρα των 5 εκατ. ευρώ (4 εκατ. ευρώ για το ταμείο της ΠΑΕ) και πλέον περιμένουμε το επόμενο επεισόδιο της διαπραγμάτευσης, με τον Ιβάν Σαββίδη να αναλαμβάνει ενεργό ρόλο αφού αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Τι προτείνει η Γαλατά και τι ζητά ο Ροντρίγκες

Συγκεκριμένα στοιχεία, αν και με ελαφρές αποκλίσεις, υπάρχουν και για το τι ακριβώς συζητιέται μεταξύ Γαλατάσαράι και Ροντρίγκες. Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για ετήσιες απολαβές 1.000.000 ή 1.200.000 ευρώ και αίτημα από την πλευρά του παίκτη για συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών. Τα περισσότερα τουρκικά δημοσιεύματα, πάντως, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει 90% πιθανότητα για την υλοποίηση της μεταγραφής.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ και η απόπειρα για αναπροσαρμογή συμβολαίου του Ροντρίγκες

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι στην κριτική που της γίνεται ότι δεν κινήθηκε γρήγορα για να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο του Ροντρίγκες, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαντά σημειώνοντας: "Έγινε κρούση το καλοκαίρι όταν άρχισαν οι επαφές και με τον Τσίμιροτ. Του προτάθηκε αρκετά μεγάλη αύξηση, αλλά δεν μπήκε καν σε συζητήσεις, ήταν αρνητικός. Και τότε ήθελε να φύγει αν υπήρχε πρόταση".

Δεν δίνονται νούμερα για το ύψος της πρότασης, ενώ δεν υπάρχει και η θέση του Ροντρίγκες για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι σε όλες τις δημόσιες τοποθετήσεις του τελευταία δεν έκρυβε μεν τις υψηλές φιλοδοξίες του, από την άλλη δεν εμφανιζόταν και αρνητικός να κάνει νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Ως εκ τούτου έχει πολύ μεγάλη αξία να ακουστεί δημόσια και η δική του άποψη.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Φέρε 4 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ και φύγε"
Τα 10 γκολ που "σημάδεψαν" τον ΠΑΟΚ
Ίβιτς: "Μάξιμουμ δυο-τρεις μεταγραφές"
Συζητήσεις ναι, συμφωνία όχι ΠΑΟΚ-Γαλατά για Ροντρίγκες
Τα 15 πρόσωπα του 2016 στον ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ