ΠΑΟΚ

Νικουλάε "ψήνει" ο Μπόλονι

Νικουλάε "ψήνει" ο Μπόλονι
Νικουλάε Ντάνιελ

Δημοσίευμα ρουμανικής ιστοσελίδας υποστηρίζει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει δανεικό τον επιθετικό της Μονακό Ντάνιελ Νικουλάε.

Τον Ντάνιελ Νικουλάε θα προσπαθήσει να πάρει στη Θεσσαλονίκη ο Λάζλο Μπόλονι, εφόσον ο ΠΑΟΚ προκριθεί στους ομίλους του Europa League. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει δημοσίευμα της ρουμανικής ιστοσελίδας " cancan.ro". Αυτό αναφέρει τα εξής:

"Η Μονακό απέτυχε να παραμείνει στη Ligue 1 και η γαλλική λίγκα επιτρέπει στις ομάδες που υποβιβάζονται να μειώνουν τις απολαβές των παικτών κατά το ήμισυ. Έτσι, ο Ντάνιελ Νικουλάε, που κερδίζει 80.000 ευρώ το μήνα, συμφώνησε να λαμβάνει μόνο 40.000 ευρώ, ώστε να παραμείνει. Ωστόσο, δεν είναι όλα ρόδινα για τον Ρουμάνο επιθετικό.

Παρότι έχουν διεξαχθεί τέσσερις αγωνιστικές στη Ligue 2, ο Νικουλάε δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Μονακό.Προφανώς, αυτά τα γκολ αποτέλεσαν το "διαβατήριό" του για τη Γαλλία και την Οσέρ, η οποία τον απέκτησε έναντι 3,3 εκατομμυρίων ευρώ. Εκεί έμεινε για τέσσερα χρόνια (είχε 19 γκολ σε 130 αγώνες, αλλά και αρκετές ασίστ), πριν μείνει ελεύθερος το 2010 και υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τη Μονακό. Πέρσι, σημείωσε 4 γκολ σε 18 αγώνες.

Η σωτηρία θα μπορούσε να έρθει από τον Λάζλο Μπόλονι, που του τηλεφώνησε δύο φορές, για να του προτείνει να πάει με τη μορφή του δανεισμού στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο Ρουμάνος χαμογέλασε με την προοπτική να αγωνιστεί σε μία διεθνή διοργάνωση με την ελληνική ομάδα και έστειλε τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τη Μονακο.

Οι ετήσιες απολαβές των 480.000 ευρώ που αξιώνει ο Νικουλάε δεν ήταν πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων αναμένεται να αρχίσουν, αφότου η ομάδα της Θεσσαλονίκης προκριθεί στους ομίλους του Europa League".

Το προφίλ του

Ο Νικουλάε είναι 28 ετών και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο ως δεύτερος επιθετικός. Πραγματοποίησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στη Ραπίντ Βουκουρεστίου και το 2006 μεταγράφηκε στην Οσέρ, έναντι 3,3 εκατομμυρίων ευρώ. Το καλοκαίρι του 2010 έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Μονακό. Είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Ρουμανίας και δεν έχει την παραμικρή συγγένεια με τον... συνεπώνυμό του, Μάριους Νικουλάε, γνωστό στους ¨Ελληνες από τη θητεία του στην Καβάλα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ