ΠΑΟΚ

Νέτσιντ: "Νιώθω έτοιμος"

Νέτσιντ: "Νιώθω έτοιμος"

Έτοιμος να προσφέρει στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Τσέχος επιθετικός, Τόμας Νέτσιντ, λίγο μετά το ντεμπούτο το με τα ασπρόμαυρα. "Το ίδιο πρόσωπο και με τη Μέταλιστ", τόνισε ο Νίκος Σπυρόπουλος

Ο Τσέχος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Τόμας Νέτσιντ, αμέσως μετά το ντεμπούτο του δήλωσε έτοιμος να προσφέρει, ενώ ο Νίκος Σπυρόπουλος τόνισε πως ο "δικέφαλος" πρέπει να δείξει το ίδιο πρόσωπο και με την Μέταλιστ

Δηλώσεις Νέτσιντ:

"Περίμενα πως και πως να παίξω στην Τούμπα. Εχω παίξει σαν αντίπαλος εδώ. Τώρα νιώθω σαν στο σπίτι μου. Νιώθω έτοιμος, είμαι εδώ τρεις μέρες και πιστεύω σύντομα θα μπορώ να προσφέρω αυτό που μπορώ", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

"Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλους στόχους και σίγουρα αυτός είναι το πρωτάθλημα. Το μυαλό μας είναι εκεί".

Δηλώσεις Σπυρόπουλου:

"Η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ καλή, ελπίζω το ίδιο πρόσωπο να έχουμε και στο παιχνίδι της Τρίτης, ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Με τον προπονητή μας δουλεύουμε αρκετές ημέρες στην προετοιμασία, προσπαθούμε να κατανοήσουμε την φιλοσοφία του. Μας έχει ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα. Και η φυσική κατάσταση είναι μέρος της δουλειάς, αλλά και τακτικά κομμάτια έχουμε δουλέψει αρκετά".

Ακόμη, μίλησε για την παρουσία του κόσμου, αλλά και για την απουσία από το παιχνίδι με τη Μέταλιστ: "Θα θέλαμε σίγουρα τον κόσμο δίπλα μας, παίζουμε χωρίς το κοινό μας στο πρώτο παιχνίδι, πρέπει να το αντιληφθούμε αυτό, να είμαστε συγκεντρωμένοι και όλα να πάνε καλά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ