ΠΑΟΚ

Νέτσιντ κορυφή, ανάσες σε Τζιόλη

Νέτσιντ κορυφή, ανάσες σε Τζιόλη
INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς ξεκουράζει Σαλπιγγίδη και προστατεύει Αθανασιάδη στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ένα από τα πλέον δύσκολα παιχνίδια από πλευράς διαχείρισης υλικού, αφού σε τρεις μέρες υπάρχει η ρεβάνς των πλέι οφ του Champions League με τη Σάλκε, έχει μπροστά του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς.

Με δεδομένο ότι ο βασικός στόχος του "Δικεφάλου" είναι η κατάκτηση του τίτλου, ο Ολλανδός τεχνικός ψάχνει τον ιδανικό συνδυασμό που θα φέρει τη νίκη και παράλληλα θα επιτρέψει να γίνει το απαραίτητο φρεσκάρισμα για ορισμένους παίκτες.

Καταρχήν, υπάρχουν αναγκαστικές απουσίες. Ο Κατσουράνης είναι τιμωρημένος και ο Λίνο τραυματίας και οι αντικαταστάτες τους θα είναι ο Λόπεθ ως παρτενέρ του Βίτορ και ο Σκόνδρας ως αριστερός οπισθοφύλακας.

Επιπλέον, ο Στέφενς σκέφτεται να ξεκουράσει τον Τζιόλη, βάζοντας δίπλα στον Λάζαρ τον Κάτσε, στον οποίο θέλει να δώσει και χρόνο συμμετοχής για να βρει το ρυθμό του.

Για τους ακραίους Στοχ και Λούκας, δεν τίθεται θέμα ξεκούρασης, αφού μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας, τα συνεχόμενα παιχνίδια τους βοηθούν να φθάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Ο τρίτος μεσοεπιθετικός θα είναι ο Ολίσε, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Στέφενς προορίζει για βασικό τον Νέτσιντ, αφού θέλει να φρεσκάρει τον Σαλπιγγίδη και να προστατεύσει τον Αθανασιάδη που έχει ορισμένες μικροενοχλήσεις.

Κάτω από την εστία θα βρίσκεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Χακόμπο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ