ΠΑΟΚ

"Πειθαρχικός κώδικας και όχι παιχνιδάκια"

"Πειθαρχικός κώδικας και όχι παιχνιδάκια"
Σαββίδης Βρύζας

Διαβάστε πώς ερμηνεύεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η στάση της στο θέμα των ποινών για τα δυσφημιστικά σχόλια που συζητήθηκε στο συμβούλιο της Λίγκας.

Η στάση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο χθεσινό (29/10) συμβούλιο της Λίγκας πάνω στο θέμα της επιβολής ποινών για δυσφημιστικά σχόλια σε βάρος της διοργανώτριας αρχής, του τηλεοπτικού καναλιού και των χορηγών με τους οποίους συνεργάζεται δέχτηκε πολλές ερμηνείες από τρίτους.

Ωστόσο οι άνθρωποι της ασπρόμαυρης ΠΑΕ θεωρούν ότι έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: " Εμείς υπηρετούμε τα συμφέροντα του ποδοσφαίρου και κανενός άλλου".

Με απλά λόγια, και επειδή στην ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ τονιζόταν ότι " ο ΠΑΟΚ ήταν καταρχήν θετικός και ζήτησε αναβολή να μελετήσει το θέμα", η ΠΑΕ διευκρινίζει τα εξής.

" Ο ΠΑΟΚ είναι υπέρ της επιβολής ενός πειθαρχικού κώδικα, ο οποίος όμως θα έχει ουσία και δεν θα γίνει για τη δημιουργία εντυπώσεων. Η ομάδα δεν είχε κανένα λόγο να εμπλακεί στο ντόρο που δημιουργείται, γι' αυτό τήρησε τη συγκεκριμένη στάση και ψήφισε "όχι" στη χθεσινή διαδικασία".

Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" υπογραμμίζουν ότι δεν ήταν τυχαία η χρονική στιγμή που επιλέχτηκε να "δημιουργηθεί" τέτοιο θέμα, όμως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ήταν διατεθειμένη να αλλάξει τη στάση της μόνο και μόνο για να συμμετέχει σε αυτό το παιχνίδι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ