ΠΑΟΚ

"Να βρούμε τη χαμένη σπίθα"

"Να βρούμε τη χαμένη σπίθα"
Αναστασιάδης INTIME SPORTS

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε στους παίκτες του το απόγευμα της Κυριακής (11/1) και προσπάθησε να κεντρίσει τον εγωισμό τους και να αναδείξει το ομαδικό πνεύμα.

Σε διαδικασία ανασύνταξης βρίσκεται από την Κυριακή (11/1) ο ΠΑΟΚ. Η βαριά ήττα στην Τρίπολη, αλλά και η απώλεια της πρώτης θέσης μετά από καιρό είναι λογικό να έχει "χαλάσει" το καλό κλίμα που υπήρχε από την αρχή της σεζόν στις τάξεις του "Δικεφάλου".

Πρωταγωνιστής της προσπάθειας που γίνεται έτσι ώστε η ομάδα να βρει και πάλι τα πατήματά της και να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις αρχής γενομένης από το ματς με την Καλλονή στην Μυτιλήνη είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στους παίκτες του στην προπόνηση της Κυριακής (11/1) και προσπάθησε να κεντρίσει τον εγωισμό τους και να αναδείξει το ομαδικό πνεύμα.

Πετ"Πρέπει να ξαναβρούμε αυτό που έχουμε χάσει και δεν ειμαστε πια η ομάδα των πρώτων αγωνιστικών",είπε αρχικά και συνέχισε: "Πρέπει να βρούμε τη σπίθα που είχαμε, για να γίνουμε και πάλι η ομάδα που ο ένας παλεύει για τον άλλο".

Είναι φανερό από τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Έλληνας τεχνικός πως ποντάρει στο να δει διαφορετικά πράγματα στο παιχνίδι με την Καλλονή που είναι παρά πολύ κρίσιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού πλέον ο ΠΑΟΚ έπεσε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ