ΠΑΟΚ

Μόνο ο Πρίγιοβιτς δεν φτάνει για την επίθεση

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η επιστροφή του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ από τις 8 Ιουλίου δεν θα αλλάξει το μεταγραφικό σχεδιασμό του Δικεφάλου που ψάχνει έναν ακόμη ποιοτικό επιθετικό.

Μπορεί ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να είναι διαθέσιμος για τους δύο αγώνες του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία, ωστόσο το γεγονός αυτός δεν ανατρέπει τον σχεδιασμό των ανθρώπων του Δικέφαλου που συνεχίζουν να ψάχνουν για επιθετικό.

Ο Σέρβος θα βρίσκεται κανονικά στην Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας, από τις 8 Ιουλίου και μετά. Κάτι που σημαίνει ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεση του περισσότερο από δύο εβδομάδες για να τον φέρει σε αγωνιστική ετοιμότητα για το πρώτο παιχνίδι με τη Βασιλεία στην Τούμπα στις 24 του μήνα.

Η απόφαση όμως για την απόκτηση ενός ακόμη ποιοτικού επιθετικού είναι δεδομένη και οι επαφές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ συνεχίζονται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επιτελείς του Δικέφαλου που ασχολούνται με το θέμα του φορ, δεν έχουν εγκαταλείψει απόλυτα την περίπτωση του Πούκι, αν και πλέον φαίνεται να υπάρχει απόσταση των δύο πλευρών.

Υπάρχουν όμως και άλλοι επιθετικοί που είναι υποψήφιοι για να μετακινηθούν στην Τούμπα και απασχολούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κάμπος: "Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το νταμπλ"
Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για το VAR
Η Λίγκα αποφασίζει για την πρόταση Βασιλειάδη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ