ΠΑΟΚ

Το κρίσιμο νέο ραντεβού ΑΣ ΠΑΟΚ-Σαββίδη

Το κρίσιμο νέο ραντεβού ΑΣ ΠΑΟΚ-Σαββίδη

Τι είναι αυτό που χωρίζει τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη από το να συμφωνήσουν στην οικονομική σχέση τους

Το θέμα της οικονομικής σχέσης που θα διέπει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Ερασιτέχνη σε περίπτωση που αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο Ιβάν Σαββίδης συζητήθηκε σε συνάντηση που έγινε το απόγευμα παρουσία της συμβούλου οικονομικών και του νομικού της πλευράς Σαββίδη, του Θανάση Κατσαρή, του Ζήση Βρύζα και του νομικού της ΠΑΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Συγκεκριμένα, από την πλευρά Σαββίδη, κατατέθηκε εγγράφως πρόταση από την πλευρά Σαββίδη προς τον Ερασιτέχνη: 500.000 ευρώ ετησίως για όλα (χρήση γηπέδου, σήματος, μπουτίκ, κυλικείων και του σούπερ μάρκετ που βρίσκεται κάτω από τη θύρα 5).

Ο Θανάσης Κατσαρής δεν έδειξε ικανοποιημένος αντιτείνοντας τα μεγάλα έξοδα που έχει να καλύψει ο Ερασιτέχνης για να συντηρήσει τα τμήματά του. Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα ενημέρωσε και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου σχετικά. Αυτό που ενόχλησε τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη είναι ότι η πλευρά Σαββίδη εμφάνισε εγγράφως την πρόταση που είχε καταθέσει στην αρχή των διαπραγματεύσεων πριν μερικούς μήνες.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό από την πλευρά Σαββίδη και επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ, υπάρχει νέα πρόταση (χθες αναφέρθηκε προφορικά): 600.000 ευρώ και το δικαίωμα στον Ερασιτέχνη να εκμεταλλεύται το σούπερ μάρκετ. Βέβαια, η πλευρά του Ερασιτέχνη εμμένει στην έγγραφη πρόταση των 500.000 ευρώ που κατατέθηκε και προφανώς περιμένει νέα έγγραφη πρόταση στο αυριανό δεύτερο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η πρόταση των 600.000 ευρώ, το ποσό θα είναι αυτό που περιμένει η πλευρά του ΑΣ ΠΑΟΚ και ουσιαστικά η διαφορά των δύο πλευρών θα είναι τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της μπουτίκ και των κυλικείων που αποτιμώνται χρηματικά σε ένα ποσό 115.000 ευρώ (30.000 ευρώ από τη μπουτίκ και 85.000 από τα κυλικεία) το οποίο δεν φαίνεται ικανό να χαλάσει τη συμφωνία.

Λεπτομέρεια σημαντική που μένει να οριστικοποιηθεί αύριο: Η πλευρά Σαββίδη είναι ανοιχτή στο να προπληρώνει τα χρήματα στην αρχή κάθε έτους, κάτι που θα δίνει σημαντική ρευστότητα στον ΑΣ ΠΑΟΚ, ο οποίος με τα σημερινά δεδομένα έχει λαμβάνειν μεγάλα ποσό από την ΠΑΕ.

Τέλος, χθες ορίστηκε και διοικητικό συμβούλιο στον Ερασιτέχνη για την Πέμπτη όταν και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις πάνω στην τελική πρόταση Σαββίδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ