ΠΑΟΚ

"Μετά το 1-2 τρέξαμε περισσότερο"

"Μετά το 1-2 τρέξαμε περισσότερο"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σχολίασε την πρώτη ανατροπή του ΠΑΟΚ και την ευστοχία του Πανθρακικού. Δηλώσεις έκανε και ο Τσουμάνης.

Για το πως ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ανατροπή κόντρα στον Πανθρακικό μίλησε στη NOVA μετά τη λήξη του αγώνα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, τόνισε:

"Αρχίσαμε πολύ καλά, είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με εξαίρεση μικρά διαστήματα, πετύχαμε και γρήγορο γκολ, αλλά ο Πανθρακικός είχε την τύχη και την ικανότητα να πετύχει δύο γκολ με δύο φάσεις.

Αυτό είναι πολύ θετικό για εκείνους, πολύ αρνητικό για μας. Έπρεπε να τρέξουμε πολύ περισσότερο και ευτυχώς πήραμε τη νίκη".

Τσουμάνης: "Πεντάλεπτο αδράνειας"

Από την πλευρά του, ο Νίκος Τσουμάνης του Πανθρακικού σημείωσε: "Παρόλο που δεχθήκαμε νωρίς γκολ, βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και με βάση αυτά που δουλέψαμε με το νέο προπονητή γυρίσαμε το παιχνίδι.

Ένα πεντάλεπτο αδράνειας στο μυαλό, στο γήπεδο, στην τακτική μας... δεν ξέρω, μας έφερε ξανά πίσω σκορ και μετά ήταν μικρό το χρονικό διάστημα για να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα και να αντιδράσουμε ξανά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ