ΠΑΟΚ

"Μετά την κούπα... αδειάσαμε"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Συζητήσεις Ίβιτς - παικτών εντός αποδυτηρίων για το τι πήγε στραβα και ο ΠΑΟΚ ήταν... αλλού στο πρώτο ημίωρο στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Το πρώτο ημίωρο στον αγώνα της πρεμιέρας των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ ήταν το χειρότερο φετινό για τον ΠΑΟΚ και λόγος για να γίνει μία εσωτερική συζήτηση για το τι έφταιξε και ο Δικέφαλος έπαθε ολικό μπλακ άουτ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του είχαν αλλεπάλληλες συνομιλίες με τους ποδοσφαιριστές και κατέληξαν στο κοινό και πολύ ξεκάθαρο συμπέρασμα: Η ομάδα, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, ήταν ψυχολογικά ανέτοιμη για την πρεμιέρα. " Μετά την κούπα... αδειάσαμε ψυχολογικά και αυτό μας βγήκε στα πρώτα 30 λεπτά" ήταν μία από τις ατάκες που ακούστηκαν στη διάρκεια των συζητήσεων. Πώς εξηγείται το "άδειασμα";

Όλη τη σεζόν η ομάδα ζούσε με την πίεση της κατάκτησης ενός τροπαίου, του πρώτου μετά από 14 χρόνια. Το ζητούσε επιτακτικά ο κόσμος, το έψαχνε εδώ και πέντε χρόνια ο Ιβαν Σαββίδης, με αποτέλεσμα οι παίκτες να δώσουν το μεγαλύτερο κομμάτι των δυνάμεών τους, σωματικών και ψυχολογικών, στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Η επίτευξη του στόχου έφερε τους έντονους πανηγυρισμούς στους οποίους βγήκε όλη η συσσωρευμένη πίεση και το άγχος που κουβαλούσαν το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα να "αδειάσουν" ψυχολογικά.

Σ' αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν ο Ίβιτς και οι συνεργάτες του και γι' αυτό εκτιμούν ότι το βραχυκύκλωμα στο πρώτο ημίωρο της πρεμιέρας ήταν κάτι που δεν θα επαναληφθεί. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο περιμένουν αντίδραση και η αλήθεια είναι ότι ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ θα προχωρήσει και σε ορισμένες αλλαγές για να κρατήσει την ομάδα του φρέσκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σούπερ πρεμιέρα για την ΑΕΚ, 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Ίβιτς: "Τίποτα δεν έχει χαθεί"
Γ. Σαββίδης: "Δεν αξίζαμε τη νίκη, συγχαρητήρια στην ΑΕΚ"
Σύσκεψη στην Τούμπα και στο όρθιο από Σαββίδη
Ίβιτς: "Θα μας ξυπνήσει το ματς με την ΑΕΚ"
Ενεργοποιείται ο Μαλεζάς ενόψει Παναθηναϊκού
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ