ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Θα μας ξυπνήσει το ματς με την ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
Ίβιτς MOTIONTEAM

Την πεποίθησή του πως η ήττα από την ΑΕΚ θα ξυπνήσει τους παίκτες του κατέθεσε ο Βλάνταν Ίβιτς, ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, για την 2η αγωνιστική των playoffs, την Τετάρτη (17/5, 20.30).

Άμεση αφύπνιση μετά από την ήττα από την ΑΕΚ περιμένει ο Βλάνταν Ίβιτς, που θέλει την ομάδα του να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένη στη Λεωφόρο, για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των playoffs με τον Παναθηναϊκό. Mε αφορμή το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την ήττα από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των playoffs και την συνέχεια:

"Πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή, πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και να διορθώσουμε κάποια λάθη ειδικά από το πρώτο μισάωρο και να συνεχίσουμε. Υπάρχουν πέντε παιχνίδια μπροστά μας, ξέρουμε πως είναι έντονο πρόγραμμα, είναι τέλος της σεζόν αλλά είμαστε επαγγελματίες, έχουμε στόχο και θα τον κυνηγήσουμε μέχρι τέλος".

Για το πως πιστεύει ότι θα λειτουργήσει η ήττα από την ΑΕΚ στην ομάδα:

"Πιστεύω στους παίκτες μου και στις δυνατότητες που έχουν. Πιστεύω πως το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα μας "ξυπνήσει", γνωρίζουμε όλοι πως δεν κάναμε καλό παιχνίδι, πρέπει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο για το ντέρμπι που είναι μπροστά μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σούπερ πρεμιέρα για την ΑΕΚ, 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Πρώτη η ΑΕΚ στην βαθμολογία των play offs
Ίβιτς: "Τίποτα δεν έχει χαθεί"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ