ΠΑΟΚ

Με τον ΠΑΟΚ το European Club Association

Με τον ΠΑΟΚ το European Club Association
INTIME SPORTS

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ στη συνεδρίαση του φορέα που έφτιαξαν οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Κανονικά παρά την απουσία του προέδρου από την Θεσσαλονίκη αναμένεται να γίνει η επαφή με Κλάους σήμερα (8/9)

"Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης εκπροσωπεί την ομάδα στη γενική συνέλευση του European Club Association σήμερα και αύριο" γνωστοποίησε πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω twitter.

Πρόκειται για έναν φορέα που έφτιαξαν οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, ο οποίος είναι ουσιαστικά η Σούπερ Λιγκ της Ευρώπης και στον οποίο συμμετέχουν πάνω από 100 ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η απουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την Θεσσαλονίκη δεν αναμένεται να επηρεάσει την επαφή που είναι στα σκαριά να γίνει σήμερα (8/9) με τον Κλάους, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την ανανέωση του συμβολαίου του 26χρονου επιθετικού με τον Δικέφαλο.

Καλύτερα ο Κίτσιου, στη ΔΕΘ Βίτορ, Περέιρα

Ο ΠΑΟΚ άρχισε σήμερα (8/9) το πρωί την προετοιμασια του για το σαββατιάτικο (13/9) παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, χωρίς την παρουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών.

Οι παίκτες του Δικεφάλου μετά το ρεπό της Κυριακής επέστρεψαν στην Τούμπα όπου δούλεψαν για περισσότερη από μία ώρα στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Ο Στέλιος Κίτσιου ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα σε πιο έντονους ρυθμούς, ενώ οι Χέντβιγκες Μαντούρο, Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνέχισαν την αποθεραπεία τους.

Το απόγευμα της Δευτέρας (8/9) στις 18:00 ο Μιγκέλ Βίτορ και ο Φακούντο Περέιρα θα δώσουν το παρών στο PAOK FC Official Mobile Store στη ΔΕΘ προκειμένου να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θα βρίσκεται στην Εκθεση.

Την Τρίτη (9/9) στις 16.00 στο PAOK FC Official Mobile Store θα παραβρεθούν οι Γιάννης Σκόνδρας, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ