ΠΑΟΚ

Με τις μεταγραφές απέναντι στον Παναθηναϊκό

Με τις μεταγραφές απέναντι στον Παναθηναϊκό
Αρίας INTIME SPORTS

Στην αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Ετό και Αρίας, όπως και ο Πάμπλο Κοντρέρας! Νέες εξετάσεις για τον Βιτόλο.

Ο Μάκης Χάβος συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τους "νέους" Ετό και Αρίας.

Συν αυτού ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος όπως δήλωσε στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη του είναι έτοιμος να παίξει και προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα στην Τούμπα.

Στη διάθεση του 41χρονου κόουτς είναι και ο Μίρκο Σαβίνι, ο οποίος γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από τους υπόλοιπους, κυρίως για προληπτικούς λόγους, αφού το σφίξιμο στο δικέφαλο δε φαίνεται να είναι ανησυχητικό.

Αντίθετα, εκτός πλάνων Χάβου έμεινε ο Λούσιο Φιλομένο, όπως και ο τραυματίας Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά, και θεραπεία.

Την αποστολή αποτελούν οι: Χαλκιάς,Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Ετό, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Οι εξετάσεις για Βιτόλο

Το πρωί του Σαββάτου (5/2) ο Βίκτορ Βιτόλο υποβλήθηκε σε μία σειρά εξετάσεων, οι οποίες έδειξαν ότι η αποθεραπεία του εξελίσσεται ομαλά. Ο Ισπανός θα αρχίσει από εβδομάδα σταδιακά ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ