ΠΑΟΚ

Με ηρεμία και χαμόγελα κατά την αναχώρηση

Με ηρεμία και χαμόγελα κατά την αναχώρηση

Η αποστολή του ΠΑΟΚ πέταξε για το Ισραήλ το πρωί της Τετάρτης για τον αγώνα με την Μακάμπι. Δείτε videos από την αναχώρηση.

Για το Ισραήλ έφυγε η αποστολή του ΠΑΟΚ. Αυτή έφτασε στο αεροδρόμιο στις 8.40 π.μ., ο Χουμπ Στέφενς κατέβηκε πρώτος από το πούλμαν και μερικοί ταξιδιώτες φίλοι του ΠΑΟΚ τραβούσαν βίντεο και έβγαζαν φωτογραφίες.

Υπήρχε γενικώς... ηρεμία αλλά και χαμόγελα, δεν έγιναν δηλώσεις και τα μέλη της ομάδας κατευθύνθηκαν κατευθείαν στον έλεχγο αποσκευών.

Γύρω στις 9 π.μ. εμφανίστηκε ο Σαββίδης προφανώς με συγγενικά του πρόσωπα που θα ταξιδέψουν μαζί του. Με το που μπήκε στο χώρο που είναι τα γκισέ των αεροπορικών εταιριών που γίνεται το check-in, τον περίμενε η Γκοντσάρεβα και ο Μάκης Γκαγκάτης. Μοιράστηκε στον ίδιο και όσους ήταν μαζί του τα εισιτήρια και μετά έφυγαν για να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο.

Ο Τσιτσιακόφ είχε πάει από την Τρίτη στο Ισραήλ (αυτή είναι η επίσημη ενημέρωση) ενώ οι υπεύθυνοι του Γραφείου Τύπου του ΠΑΟΚ μοίρασαν έναν φάκελο με χρήσιμα στοιχεία για την αναμέτρηση με την Μακάμπι Χάιφα, πληροφορίες για τη πόλη της Χάιφα, τι αξίζει να φάνε, να πιούνε και να επισκεφτούν όσοι πάνε στη συγκεκριμένη πόλη καθώς και το πρόγραμμα της παραμονής του ΠΑΟΚ εκεί.

Το αεροπλάνο θα προσγειωθεί στο Τελ Αβίβ στις 11 π.μ., η ομάδα θα φτάσει στο ξενοδοχείο στη Χάιφα στις 13.00 και ως γνωστόν στις 17.00 είναι η συνέντευξη Τύπου του Στέφενς και στις 18.00 η προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο "Κιριάκ Ελιεζέρ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ