ΠΑΟΚ

Ενδεκάδα με rotation για τρεις

Ενδεκάδα με rotation για τρεις
INTIME SPORTS

Διαβάστε ποιες αλλαγές σκέφτεται να κάνει ο Χουμπ Στέφενς στην ενδεκάδα του αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα σε σχέση με το ματς κόντρα στον Εργοτέλη.

Aλλαγές στο ματς με την Μακάμπι Χάιφα σε σχέση με τον αγώνα με τον Εργοτέλη. Με βάση το σχήμα που δοκίμασε την Τρίτη ο Χουμπ Στέφενς, αυτό που δείχνει να έχει στο μυαλό του είναι να αλλάξει τα μπακ καθώς και τον παίκτη που θα είναι στη κορυφή της επίθεσης.

Έτσι όλα δείχνουν πως θα αγωνιστούν οι Τζαβέλλας και Σκόνδρας για να ξεκουραστούν οι Λίνο και Κίτσιου, ενώ την θέση του Σαλπιγγίδη θα πάρει ο Αθανασιάδης έτσι ώστε να πάρει ανάσες και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής.

Ως εκ τούτου, η ενδεκάδα του αγώνα της Πέμπτης διαμορφώνεται ως εξής: Ο Χακόμπο θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, αριστερά ο Τζαβέλλας, δεξιά ο Σκόνδρας και στα στόπερ οι Κατσουράνης και Κατσικάς (αφού θα απουσιάσει ο Βίτορ).

Στο κέντρο θα είναι οι Λάζαρ και Τζιόλης που αναμένεται να χρησιμοποιηθούν και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αφού δεν υπάρχουν επιλογές για τα χαφ, αριστερά ο Στοχ, δεξιά ο Λούκας και σε πιο ελεύθερο ρόλο (στον άξονα) θα είναι ο Νίνης. Ο Κλάους θα βρίσκεται στη κορυφή της επίθεσης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ