ΠΑΟΚ

Με Χαρίση και χωρίς τους ανέτοιμους η αποστολή

Με Χαρίση και χωρίς τους ανέτοιμους η αποστολή
INTIME SPORTS

Ο Χάρης Χαρίσης είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ η οποία δεν έκρυβε... εκπλήξεις αναφορικά με το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Λεβαδειακό. Μέσα στους "εκλεκτούς" του Τούντορ είναι ο Χαρίσης ο οποίος ανέβασε στροφές το τελευταίο διάστημα ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που τον είχε ταλαιπωρήσει.

Επί της ουσίας υπάρχει η... αναμενόμενη αποστολή για το ματς της Δευτέρας και σε αυτήν δεν "μπήκαν" κάποιοι παίκτες που ακόμη είναι ανέτοιμοι, όπως για παράδειγμα ο Βίτορ και ο Κίτσιου ενώ θυμίζουμε πως τραυματίες είναι οι Γκολάσα, Ζάιρο, Κόστα και Γλύκος. Να σημειωθεί πως ο Τούντορ επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τους Κοροβέση και Σαββίδη για αγωνιστικούς λόγους.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Όλσεν, Μελίσσα, Μαλεζά, Σκόνδρα, Τζαβέλλα, Κωνσταντινίδη, Λέοβατς, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλη, Αντόνις, Τσίμιροτ, Χαρίση, Πέλκα, Μακ, Μυστακίδη, Ροντρίγκες, Αθανασιάδη, Μπερμπάτοφ.

"Στις 4 Ιανουαρίου θα αρχίσει προπονήσεις ο Περέιρα"

Στη Ράσινγκ Κλουμπ θα συνεχίσει την καριέρα του (ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ) ο Φακούντο Περέιρα, όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης του παίκτη, Λουίς Μπελβεδέρε με δηλώσεις του στην Αργεντινή. " Ο παίκτης θα έρθει στο Μπουένος Άιρες για να υπογράψει και να αρχίσει να προπονείται με την ομάδα του στις 4 Ιανουαρίου", είπε στην ιστοσελίδα ole.com.ar.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ