ΠΑΟΚ

Μαλεζάς: "Όλοι για την ομάδα"

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ
Μαλεζάς MOTIONTEAM

Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε για την πρόκριση επί του Ολυμπιακού και την απαιτητική συνέχεια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, ενώ αποκάλυψε πως σκέφτηκε να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ (video).

Ο 26χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την επιβλητική εμφάνιση του Δικέφαλου του Βορρά και την πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη συνέχεια ο διεθνής αμυντικός αναφέρθηκε στον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για αρκετό διάστημα, όπως και στη σκέψη που έκανε να αποχωρήσει από την ομάδα.

"Έχουμε δείξει ότι στα δύσκολα είμαστε αρκετά καλή ομάδα και ότι μπορούμε να ανταξέλθουμε σε δύσκολες συνθήκες. Αυτό, όμως, δε σημαίνει τίποτα. Εχουμε ακόμη μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, τους αγώνες με την ΑΕΚ που θα σημάνουν πολλά", είπε αρχικά και συνέχισε:

Έξτρα κίνητρο για μας ήταν η πρόκριση. Να περάσουμε τον Ολυμπιακό, γεγονός που θα έδινε χαρά σε κόσμο και σε μας. Αυτό μόνο μας πώρωσε. Παίξαμε έξυπνα, είχαμε αρκετά καλές στιγμές κάναμε καλή διαχείριση του παιχνιδιού, έτσι μας βγήκε και περάσαμε. Οταν έχουμε στο μυαλό μας να κρατάμε το σκορ, τις περισσότερες φορές τα καταφέρνουμε. Σε αυτή την περίπτωση, δεν έχουμε να κάνουμε με αμυντική γραμμή, αλλά με αμυντική λειτουργία από τον σέντερ φορ ως τον τερματοφύλακα".

Για την επιστροφή του στην ενδεκάδα, τόνισε:

" Ηταν περίεργο, γιατί είχα τραυματισμό απέναντι στην ίδια ομάδα. Ηταν περίεργα στην αρχή, αλλά ήταν τέτοια η κρισιμότητα του παιχνιδιού που δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα άλλο".

Για τις φήμες περί μεταγραφής του, είπε:

"Υπήρχε κρούση. Να πω την αλήθεια, το σκέφτηκα γιατί ήταν περίεργες οι καταστάσεις. Με την παρέμβαση του προέδρου όλα λύθηκαν."

Κλείνοντας για το ματς με τον Παναθηναϊκό, τόνισε:

"Μας ενδιαφέρει στην παρούσα φάση το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, εκεί θα ήθελα να αναφερθώ. Αν κοιτάμε παιχνίδι που έχουμε μετά από δυο μήνες είναι άσχημο για τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα. Για να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου πρέπει ξεπεράσουμε την ΑΕΚ που είναι σε δυο μήνες. Εχουμε άλλα δύσκολα παιχνίδια στο ενδιάμεσο, είναι ακόμη πολύ νωρίς."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ