ΠΑΟΚ

Λούκας: "Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ"

Λούκας: "Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ"
Λούκας

Ο Λούκας Πέρεθ παρέλαβε το βραβείο του MVP της 12ης αγωνιστικής και έκανε σαφές ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει με την φανέλα του ΠΑΟΚ (videos)

"Φυσικά είμαι ευχαριστημένος με το βραβείο, αλλά το παίρνω χάρη στην προσπάθεια της ομάδας", είπε αρχικά ο Ισπανός άσος και πρόσθεσε: "Θέλω να βελτιώνομαι κάθε μέρα και να κάνω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή γιατί το αξίζει σαν ομάδα".

Για το γεγονός ότι πήρε το βραβείο με μισή ώρα συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Αρη: "Δεν είναι ατομικό το βραβείο, το ποδόσφαιρο παίζεται με 11 παίκτες. Είναι βραβείο για όλους, ακόμη και για τους προπονητές και τους παίκτες που δεν παίζουν".

Για το αν τους ξύπνησε βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό: " Ηταν μία σκληρή ήττα αυτή από τον Ολυμπιακό, δεν αξίζαμε τέτοια ήττα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε εμείς οι παίκτες".

Για το ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα: "Πάμε για τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουμε στο κυνήγι του Ολυμπιακού. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα άλλωστε. Ολες οι ομάδες ξέρουν ότι παίζουν εναντίον του ΠΑΟΚ και προσπαθούν να κερδίσουν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ