ΠΑΟΚ

Λούκοβιτς: "Θέλω να παίξω, δεν μπορώ να περιμένω"

Λούκοβιτς: "Θέλω να παίξω, δεν μπορώ να περιμένω"

Ο Αλεξάνταρ Λούκοβιτς θέλει να φύγει το Γενάρη από τη Ζενίτ. Επαφές με Ερυθρό Αστέρα, έτοιμη η Κoλωνία για πρόταση 1,5 εκ. ευρώ. Τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ;

Σήμα προς κάθε ενδιαφερόμενο σύλλογο έστειλε ο Αλεξάνταρ Λούκοβιτς, που θέλει εναγωνίως να αποχωρήσει από τη Ζενίτ το Γενάρη.

Ο 31χρονος αμυντικός έκανε δηλώσεις στη Σερβία με αφορμή επαφές που κάνει με τον Ντράγκαν Τζάιτς, πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα (ομάδα στην οποία έχτισε το όνομα του τα πρώτα χρόνια της καριέρας του) για επιστροφή στο Βελιγράδι.

"Δεν παίζω στη Ζενίτ και δε με νοιάζει να μείνω εδώ. Πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με το σύλλογο. Το συμβόλαιό μου με τη Ζενίτ ολοκληρώνεται τον Ιούλιο και ειλικρινά δεν ξέρω τι θα συμβεί. Είμαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση τους τελευταίους δύο μήνες. Είμαι επαγγελματίας, αλλά δεν είμαι στα πλάνα του προπονητή" τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

" Αυτό το φθινόπωρο έπαιξα μόνο σε δύο παιχνίδια με τη Ζενίτ, κόντρα στην ΤΣΚΚΑ, στη Δανία. Είναι πολύ λίγο. Είμαι 31 χρονών, δεν είμαι νέος. Δεν μπορώ να περιμένω. Μπορώ ακόμη να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Στην ακμή μου δεν έπαιξα όσο μπορούσα. Θέλω να φύγω".

Μάλιστα, σε ερώτηση πως η μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα το καλοκαίρι χάλασε λόγω χρημάτων, ο Λούκοβιτς υπογράμμισε: "Πιστέψτε με, το τι χρήματα θα πάρω εγώ δεν είναι προτεραιότητα. Ειλικρινά. Το σημαντικότερο είναι να αρχίζω να παίζω. Δεν έχω ξεχάσει το ποδόσφαιρο".

Επαφές Ερυθρού Αστέρα-Ζενίτ με ενδιάμεσο τη Gazprom

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "kurir, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Ντράγκαν Τζάιτς, προσπαθεί να ολοκληρώσει τον δανεισμό του Λούκοβιτς από τη Ζενίτ που είχε "κολλήσει" το περασμένο καλοκαίρι. Τώρα η διοίκηση του συλλόγου της Αγίας Πετρούπολης εμφανίζεται πιο διαλλακτική στο να προχωρήσει σε συμφωνία με την ομάδα του Βελιγραδίου κι αυτό λόγω του κοινού χορηγού, του κολοσσού Gazprom.

Το 1,5 εκ. ευρώ της Κολωνίας

Την ίδια ώρα στη Σερβία μιλούν για επερχόμενη πρόταση της Κολωνίας στη Ζενίτ για την αγορά (και όχι δανεισμό) του Λούκοβιτς. Η γερμανική ομάδα που είναι πρωτοπόρος στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι έτοιμη να δώσει 1,5 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον διεθνή Σέρβο στόπερ.

Ποια θα είναι η αντίδραση του ΠΑΟΚ

Το ζητούμενο, πλέον, είναι πώς θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ, αφού το περασμένο καλοκαίρι είχε μπει σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Ζενίτ και τον Λούκοβιτς για το δανεισμό του. Μάλιστα, τις δύο τελευταίες μέρες των μεταγραφών ο Λούκοβιτς βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, όμως, το θέμα "κόλλησε" στις επαφές με τη Ζενίτ και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν συμφωνήσει με τον Λούκοβιτς να τα πουν πάλι το Γενάρη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ