ΠΑΟΚ

Λέοβατς: "Αν ήμασταν οι καλύτεροι, θα ήμασταν πρώτοι"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάριν Λέοβατς, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε πως η ομάδα του έχει χάσει ανόητα πολλούς βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τον Μάριν Λέοβατς, στόχος του ΠΑΟΚ πλέον είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και η πρώτη θέση στα πλέι οφ, ενώ απάντησε και στην ερώτηση για το αν ο "Δικέφαλος" είναι η καλύτερη ομάδα, λέγοντας πως σε αυτή την περίπτωση θα ήταν πρώτος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

"Όταν ήρθαμε εδώ είδαμε πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση αλλά προσπαθήσαμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, σκοράραμε και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς, στο τελευταίο μεταξύ μας είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά χάσαμε, ναι θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένα είδος εκδίκησης – ρεβάνς γιατί σήμερα πήραμε εμείς τη νίκη.

Σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο είναι δύσκολο να παίζεις σε υψηλούς ρυθμούς καθ’ όλη τη διάρκεια, παλέψαμε όμως πολύ και τα καταφέραμε.

Ο Κλάους είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, πάντα σκοράρει αρκετά, η ομάδα είναι δυνατή πίσω του, κάνει ευκαιρίες αλλά αν η μπάλα δεν φτάσει σε αυτόν δεν σκοράρουμε.

Σίγουρα κάθε επιθετικός περνάει περιόδους χωρίς να σκοράρει, σήμερα χάρη στην ενέργειά του πήραμε τη νίκη. Είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν τέτοιο επιθετικό, αν δείτε σε όλα τα παιχνίδια παλεύει για την ομάδα και στα επόμενα ματς θα επιστρέψει στο σκοράρισμα.

Αν ήμασταν οι καλύτεροι θα ήμασταν και πρώτοι. Έχουμε χάσει πολλούς χαζούς βαθμούς, θέλουμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο και στην Ευρώπη, μας έχουν κοστίσει οι ευκαιρίες που έχουμε χάσει. Πρώτος στόχος μας είναι το Κύπελλο και μετά να τερματίσουμε στην πρώτη θέση των πλέι οφ".

ΓΛΥΚΟΣ: "ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΟΡΑΡΕ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗ ΝΙΚΗ"

Ο Παναγιώτης Γλύκος τόνισε από την πλευρά του πως όποια ομάδα σκόραρε πρώτη θα έπαιρνε και τη νίκη και αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

"Είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς γιατί προσπαθούμε να μαζέψουμε βαθμούς που έχουμε χάσει από άλλα ματς, είναι μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα, έχουμε ακόμα ένα ματς που έχουμε να δώσουμε αυτό με τη Λάρισα και ευελπιστούμε να το πάρουμε για να ανεβούμε στη βαθμολογία.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί τα έδωσαν όλα σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που καλά καλά να πατήσεις δεν μπορούσες.

Το πλάνο ήταν να παίξουμε με μεγάλες μπαλιές και να πάρουμε τις δεύτερες μπάλες για να σκοράρουμε. Αυτό ήρθε νωρίς και δεν περιμέναμε πολύ για να δημιουργήσουμε κι άλλες φάσεις και να έχουμε το άγχος. Δεν βοήθησε και το γήπεδο, όποιος σκόραρε θα έπαιρνε και τη νίκη και ήμασταν εμείς που το καταφέραμε.

Σε τέτοιες περιπτώσεις εμείς προσπαθούμε να εφαρμόσουμε την τεχνική που ξέρουμε για να κλείσουμε τον επιθετικό, ήμουν και τυχερός και το έπιασα. Δεν μας αγγίζει κάτι τέτοιο, εμείς είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη.

Έχουμε το αβαντάζ στο Κύπελλο αλλά θέλει ακόμα 90 λεπτά για να πάρουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε στο Κύπελλο που είναι ένας απ’ τους στόχους μας".

ΜΑΛΕΖΑΣ: "ΠΑΙΞΑΜΕ ΕΞΥΠΝΑ"

Από την πλευρά του ο Στέλιος Μαλεζάς δήλωσε:

"Σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν υπάρχει θέμα ποιότητας, αλλά εξυπνάδας. Έπρεπε να παίξουμε έξυπνα και το κάναμε και έτσι πήραμε τη νίκη σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε και όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα".

Για την απόδοση του Παναγιώτη Γλύκου: "Ο Παναγιώτης είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και το απέδειξε και στο σημερινό αγώνα με την απόκρουσή του στο τετ α τετ, αλλά και με τη γενική του παρουσία".

Για τα πέναλτι που ζήτησε ο Κόντε: "Είναι αστείο να μιλάμε για πέναλτι. Εγώ του είπα "γιατί πέφτεις συνέχεια μέσα στην περιοχή;"

Για τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναιτωλικό: "Πρέπει να προσέξουμε από την πρώτη στιγμή. Εάν μείνουμε στο 0-2 του πρώτου αγώνα τότε θα έχουμε πρόβλημα".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κυριάκος: "Ο Χριστοβασίλης εξευτελίστηκε, να ανακαλέσει τις επιθέσεις"
Ίβιτς: "Ντροπή για το γήπεδο, κινδύνευσαν οι παίκτες"
Πασχαλάκης: "Ο ΠΑΟΚ η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας"
Η μάχη για τα πλέι οφ
"Καθαρός" στο βούρκο ο ΠΑΟΚ, 1-0 τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ