ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Ντροπή για το γήπεδο, κινδύνευσαν οι παίκτες"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Παρά τη σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα ο Βλάνταν Ίβιτς χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στους "Ζωσιμάδες" και εμφανίστηκε "προσγειωμένος" για την συνέχεια.

Ο Βλάνταν Ίβιτς κράτησε χαμηλούς τόνους μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος των "Ζωσιμάδων".

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μιλώντας στην κάμερα της NOVA είπε: "Αυτό το γήπεδο είναι τραγικό και οφείλεται σε έναν άνθρωπο που είναι βρίσκεται εδώ γιαι 10 χρόνια. Είναι ντροπή. Απαράδεκτο. Κινδύνευσαν να χτυπήσουν οι παίκτες μου και οι παίκτες του ΠΑΣ. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων που πάλεψαν σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο. Είναι απαράδεκτο. Για εμάς είναι απλά μια νίκη και τίποτα περισσότερο. Συνεχίζουμε".

Στη συνέντευξη Τύπου ο Βλάνταν Ίβιτς προσπάθησε να αφήσει εκτός κουβέντας τα όσα συνέβησαν μεταξύ εκείνου και τον Γιώργου Χριστοβασίλη και αναφέρθηκε στο παιχνίδι, τονίζοντας: " Ο σκοπός μας ήταν η νίκη. Γνωρίζαμε τα δεδομένα με τον αγωνιστικό χώρο. Το γήπεδο είναι ένα γήπεδο απαράδεκτο για μια ομάδα στην Σούπερ Λίγκα.

Είναι επικίνδυνο για όλους. Μια νίκη πήραμε. Συνεχίζουμε έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Όλοι οι παίκτες μου δουλεύουν σκληρά και είμαι με όλους ευχαριστημένος. Έπαιξαν παιδιά που δεν έπαιξαν στα προηγούμενα παιχνίδια, ή δεν ήταν στην αποστολή. Αυτό για δείχνει υγεία ο καθένας γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και δίνει το 100%. για την ομάδα".

Όταν του ζητήθηκε να κατονομάσει τον υπεύθυνο της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου ο Σέρβος τεχνικός σημείωσε: "Εσείς δεν τον ξέρετε; Τον γνωρίζετε πολύ καλά και δεν χρειάζεται να σας πω εγώ ποιος είναι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ