ΠΑΟΚ

Λεονάρντο, Στοχ, Εντόι και Μπολί στο "τραπέζι"

Λεονάρντο, Στοχ, Εντόι και Μπολί στο "τραπέζι"

Τι συμβαίνει με τους εξτρεμ της Παρτιζάν και της Φενέρ, τον χαφ της Ανζέ και τον επιθετικό της Ανζί. Οι Λεονάρντο, Στοχ, Εντόι και Μπολί στο "τραπέζι" για τον ΠΑΟΚ. Το Sport24.gr παρουσιάζει.

Τέσσερα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα καλούνται να διαχειριστούν οι ιθύνοντες του "Δικεφάλου του βορρά" προκειμένου να καλύψουν τόσο τις προϋπάρχουσες μεταγραφικές ανάγκες όπως αυτές είχαν καταγραφεί πριν τον Ιανουάριο, όσο και αυτή που προέκυψε με την πώληση του Ροντρίγκες στην Γαλατά.

Η ΠΑΡΤΙΖΑΝ “ΠΑΤΑΕΙ” ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Στην περίπτωση του Λεονάρντο (24χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ) η Παρτιζάν γνωρίζοντας πως ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αγορά για να καλύψει την θέση που άνοιξε λόγω της παραχώρησης του Γκάρι Ροντρίγκες, προσπαθεί να ανεβάσει όσο μπορεί τις απαιτήσεις της για τον πρώτο της σκόρερ( 13 γκολ σε 19 παιχνίδια), ειδικά από τη στιγμή που γνωρίζει και τα οικονομικά δεδομένα της πώλησης του Αφρικανού εξτρέμ των ασπρόμαυρων.

Η "ρήτρα των 2,5 εκ. Ευρώ" για την οποία μίλησε ο πρόεδρος της Παρτζιάν, έγινε μέσα σε μια ημέρα 5 εκ. ευρώ, με τον Ίβιτσα Ίλιεφ, τεχνικό διευθυντή των Παρτιζάνων να τονίζει πως “ δεν πουλάει τον παίκτη ούτε με 5 εκ.” αν και εφόσον υπάρχει ρήτρα, δεν μπορεί να το κάνει.

"ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΣΤΟΧ Ο ΠΑΟΚ"

Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας “ sporx.com” αναφέρει πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να ζητήσουν τον Μίροσλαβ Στοχ από την Φενέρμπαχτσε, η οποία τον έχει βάλει στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

ΘΑ... ΑΡΓΗΣΕΙ Ο ΕΝΤΟΙ

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει κρούση στον Σεΐχ Εντόι, έχοντας το δικαίωμα να μιλήσει με τον παίκτη από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με την Ανζέ τελειώνει τον προσεχή Ιούνιο, γνωρίζοντας πως ο 30χρονος θα δώσει το παρών με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης στο κύπελλο εθνών Αφρικής, κάτι που σημαίνει πως στο χειρότερο σενάριο για την εθνική Σενεγάλης θα είναι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στις 24 Ιανουαρίου. Αυτή είναι μια παράμετρος την οποία την έχουν λάβει υπ' όψιν τους οι ασπρόμαυροι.

ΔΕΝ "ΠΑΙΖΕΙ" ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΠΟΛΙ

Στο “τραπέζι” βρίσκεται και ο 29χρονος Ιβοριανός επιθετικός της Ανζί Γιανίκ Μπολί, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον καθώς η Ρωσική ομάδα – που κάποτε σκορπούσε εκατοντάδες εκ. Ευρώ και τώρα βγάζει τους παίκτες της “στο σφυρί” - έχει κρούσεις από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία και Κίνα για τον παίκτη, ενώ το όνομά του έχει εμφανιστεί και σε Ρουμανικά δημοσιεύματα που αναφέρονται σε “ματιές” της Στεάουα στον Μπολί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μόνο δίλημμα το Μυστακίδης ή Πέλκας για τον Ίβιτς
"Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στον Εντόι"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ