ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Με το μαχαίρι στα δόντια, όχι στο λαιμό"

ΠΑΟΚ - ΠΙΡΙΝ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ)
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
ΠΑΟΚ - ΠΙΡΙΝ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος έστειλε το μήνυμα για ατμόσφαιρα "καυτή", αλλά χωρίς παρεκτροπές στην Τούμπα στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, κάνοντας συγκρίσεις με σαφείς αιχμές για ό,τι συμβαίνει στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν τη νομική προσπάθεια για αφαίρεση βαθμών από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, το επόμενο 48ωρο το βάρος πέφτει στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος με ανάρτησή του στο facebook συνδύασε και τα δύο ζητήματα, υπογραμμίζοντας, μέσω αιχμών για ό,τι συμβαίνει στο "Γ. Καραίσκάκης", την ανάγκη να μην υπάρξει καμία παρεκτροπή αύριο στην Τούμπα.

Αναλυτικά, το μήνυμά του:

"Από σήμερα είμαστε σε fight mode! Σας περιμένουμε αύριο στην Τούμπα, με πίστη, υπομονή, πάθος, φωνή και μόνο φωνή, αλλά...πολλή φωνή!

Σας υπενθυμίζω ότι η Τούμπα είναι το συγκλονιστικότερο γήπεδο στον πλανήτη, με ενεργό ρόλο στην εξέλιξη των αγώνων...

Η Τούμπα είναι η έδρα που δίνει το "μαχαίρι" στους παίκτες μας: άλλες φορές στα δόντια και άλλες στο λαιμό...Ας προτιμήσουμε το πρώτο.

Η Τούμπα είναι επίσης το γήπεδο που οποιαδήποτε παρεκτροπή τιμωρείται με μείωση βαθμών και όχι με κεκλεισμένων και πρόστιμο.

Η Τούμπα είναι η έδρα που δεν χρειάζεται παρεκτροπές και...μεγάφωνα για να είναι η πιο δύσκολη έδρα στην Ελλάδα...

Αύριο δεν παίζουμε, κερδίζουμε!".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ