ΠΑΟΚ

Με κατάθεση της ΑΕΚ και καταγγελία στην ΕΕΑ!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ρίχνει νέα όπλα στην δικαστική "μάχη" με τον Ολυμπιακό επιδιώκοντας να φέρει την τελική ποινή στην αφαίρεση βαθμών. Μαρτυρία από ΑΕΚ και άλλους στην Εφέσεων. Θα πάει στην ΕΕΑ για το θέμα των καμερών στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Λίγα λεπτά αφότου έγινε γνωστή η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την τιμωρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με 4 αγωνιστικές και 150.000 ευρώ πρόστιμο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστή την απόφασή της να πάει την υπόθεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, εξηγώντας, μάλιστα, και που ποντάρει για να μετατραπεί η τιμωρία των "ερυθρολεύκων" σε αφαίρεση βαθμών.

Βάσει των κινήσεων που σχεδιάζει το νομικό τμήμα της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, στην Εφέσεων ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει νέα όπλα. Θα επιδιώξει να "βάλει" στην εκδίκαση νέας μαρτυρίες η μία από τις οποίες είναι αυτή της ΑΕΚ.

Θα υπάρξει μία νέα κατάθεση, πιθανόν από τον Βασίλη Δημητριάδη, τον τιμ μάνατζερ της Ένωσης που είχε ανταποκριθεί και στο εξώδικο κάλεσμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην εκδίκαση σε πρώτο βαθμό, όμως, τα μέλη της Πειθαρχικής δεν του ζήτησαν να καταθέσει, ενώ ο ΠΑΟΚ επέλεξε ως τον έναν μάρτυρα που δικαιούταν να προτείνει τον β΄ παρατηρητή Λασκαράκη.

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν και άλλες μαρτυρίες εγγράφως, κάτι που στην Τούμπα εκτιμούν ότι θα ισχυροποιήσει τα επιχειρήματα του ΠΑΟΚ.

ETOIMAZEI KATAΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

Εξάλλου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί με την υπόθεση των καμερών του "Γ. Καραϊσκάκης" και του υλικού από τα αποδυτήρια του γηπέδου στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ που δεν πήγε ποτέ στην ΕΛ.ΑΣ, παρά την εντολή του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου.

Στην Τούμπα θέλουν να στείλουν τη συγκεκριμένη υπόθεση στην ΕΕΑ που συμπεριλαμβάνει το κομμάτι των κλειστών συστημάτων εν λειτουργία στη διαδικασία έκδοσης πιστοποιητικού συμμετοχής, θέλοντας να προκαλέσουν κυρώσεις σε βάρος των "ερυθρολεύκων".

Υπάρχουν, εξάλλου, κι άλλες ενέργειες που θα γίνουν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που προς το παρόν κρατούν μυστικές οι άνθρωποι του συλλόγου.

Το βέβαιο, είναι, ότι υπάρχουν πολλά ακόμη επεισόδια στο σίριαλ της δικαστικής διαμάχης ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, καθώς ο Δικέφαλος, με ξεκάθαρη εντολή του Ιβάν Σαββίδη, είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για αφαίρεση βαθμών από τον Ολυμπιακό και κατάκτηση του τίτλου από τον ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ