ΠΑΟΚ

Κωνσταντινίδης ο αντι-Λίνο

Κωνσταντινίδης ο αντι-Λίνο
INTIME SPORTS

Αν ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης πείσει ότι είναι απολύτως "ΟΚ", έχει πολλές πιθανότητες να παίξει στη Λιβαδειά.

Ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί ο Μασιέλ Λίνο (πιθανόν και...αναγκαστικά, αφού μάλλον θα δηλωθεί στο ματς με το Λεβαδειακό να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του πριν πάει "καθαρός" στα πλέι οφ).

Απόντος, όμως, του τραυματία Σταφυλίδη, δημιουργείται ερώτημα ποιος θα τον αντικαταστήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας στον αγώνα της Λιβαδειάς.

Οι επιλογές για τον Δωνη είναι είτε να κάνει το Ρομπέρ αριστερό μπακ, ειτε να μεταθέσει κάποιον από τους τρεις δεξιούς οπισθοφύλακες της ομάδας (Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Έτο).

Η πρώτη επιλογή δεν υφίσταται, γιατί δεν έχει δοκιμαστεί μέχρι σήμερα, άρα ο Έλληνας τεχνικός είναι αυτός που πρέπει να επιλέξει ένας από τους τρεις δεξιούς οπισθοφύλακες.

Αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που έχει μεγαλύτερη εξοικείωση από το παρελθόν στη θέση του αριστερού μπακ.

Για να πάρει φανέλα βασικού, όμως, θα πρέπει να δείξει στις προπονήσεις των επόμενων ημερών ότι είναι ετοιμοπόλεμος, μετά το πρόβλημα θλάσης στη γάμπα που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ