ΠΑΟΚ

Ξανά στις προπονήσεις ο Ιτάνζ

Ξανά στις προπονήσεις ο Ιτάνζ
INTIME SPORTS

Ο Σαρλ Ιτάνζ ξεκίνησε πάλι προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα την Πέμπτη (23/5). Του επιβλήθηκε πρόστιμο βάσει εσωτερικού κανονισμού.

Ξανά στις προπονήσες του ΠΑΟΚ ο Σαρλ Ιτάνζ... Είχαμε αναφέρει πως ο Καμερουνέζος αναμενόταν να γυρίσει στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ την Πέμπτη και αυτό έγινε σήμερα (23/5).

Ο ίδιος επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ομάδας και του επιβλήθηκε πρόστιμο βάσει εσωτερικού κανονισμού. Πλέον είναι καθαρά θέμα του Γιώργου Γεωργιάδη αν χρησιμοποιήσει τον Ιτάνζ, ο οποίος δεν είχε προπονηθεί την Δευτέρα λόγω τιμωρίας για πειθαρχικά παραπτώματα.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις αποκατάστασης και αποθεραπείας για όσους αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα της Τρίπολης. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις τεχνικής και τακτικής και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με διπλό στο μισό γήπεδο.

Οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Γιώργος Κατσικάς εντάχθηκαν στο τελευταίο και πιο χαλαρό κομμάτι της προπόνησης αφού προηγουμένως πέρασαν επιτυχώς τα τεστ ετοιμότητας από τους γυμναστές και το ιατρικό τιμ ενώ ατομικό ακολούθησε ο Αμπντούλ Καμαρά.

Παίζει με Γιάννινα ο Σίλντενφελντ

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League τιμώρησε με δύο αγωνιστικές τιμωρίας τελικά τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, για το χτύπημα εκτός φάσης στον Σανκαρέ. Έτσι, ο Κροάτης αμυντικός δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια με Αστέρα και Ατρόμητο στην Τούμπα και θα είναι στη διάθεση του Γεωργιάδη για το ματς στα Γιάννινα.

Ο Σίλντενφελντ τιμωρήθηκε βάσει του άρθρου 10 παράγραφος 1β του Πειθαρχικού Κώδικα για υβριστική συμπεριφορά ή απόπειρα βιαιοπραγίας γι' αυτό και τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές και 120 ευρώ πρόστιμο. Αν η Πειθαρχική Επιτροπή, θεωρούσε βάναυση συμπεριφορά ή βιαιοπραγία το χτύπημα στον Σανκαρέ (άρθρο 10, παράγραφος 1γ), τότε η τιμωρία θα ήταν τρεις αγωνιστικές και 160 ευρώ πρόστιμο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ