ΠΑΟΚ

Ξανά ατομικό ο Τζαβέλλας

Ξανά ατομικό ο Τζαβέλλας
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα ούτε την Παρασκευή (5/12), χωρίς, όμως, να υπάρξει εξέλιξη στο θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες. (VIDEO)

Σε αυτό έπαιξε ρόλο το γεγονός πως όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ είχαν συναντήση με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, κι έτσι, προς το παρόν, το θέμα του Τζαβέλλα πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Κανονικά Μακ και Μαντούρο

Αντίθετα, ο Άγγελος Αναστασιάδης είδε τους Ρόμπερτ Μακ και Χέντβιχες Μαντούρο να γυμνάζονται για ακόμη μία μέρα κανονικά, χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις, κάτι που σημαίνει πως η επανένταξή τους στην ομάδα έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς.

Τέλος, οι Κατσικάς και Δεληγιαννίδης ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και πρόγραμμα θεραπείας, ενώ μαζί τους ενσωματώθηκε και ο Γιάννης Σκόνδρας.

Αποφόρτιση

Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, δεδομένης της επιβάρυνσης από τα συνεχόμενα ματς οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Τετάρτη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους με τρέξιμο στο γήπεδο και συμμετέχοντας σε μέρη της προπόνησης.

Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με μπάλα, που ολοκληρώθηκε με εκπαιδευτικό διπλό σε μικρούς χώρους. Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με την Ξάνθη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 12.00 και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Θράκη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ