ΠΑΟΚ

Κοροβέσης:"Σε όλα τα ματς με όρεξη και διάθεση"

Κοροβέσης:"Σε όλα τα ματς με όρεξη και διάθεση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ είναι στραμμένο στον Πλατανιά, "μια ομάδα με καλούς, ποιοτικούς παίκτες", υποστήριξε ο Νίκος Κοροβέσης.

Ο Νίκος Κοροβέσης στάθηκε στην ορμή που δίνει στον ΠΑΟΚ η πρόκριση στη πρώτη νοκ άουτ φάση του Γιουρόπα Λιγκ και στην ανάγκη αξιοποίησης αυτής στα παιχνίδια πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Αναλυτικά, ο Νίκος Κοροβέσης, μιλώντας στο Novasports, τόνισε:

Για την πρόκριση στο Europa League:
«Πέρυσι δεν τα καταφέραμε, αλλά φέτος πετύχαμε τον στόχο μας. Είναι μία ευχάριστη εξέλιξη, καθώς κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Όπως είπε και ο κόουτς όταν παίρνεις τέσσερις βαθμούς από την Φιορεντίνα είναι άδικο να μην περάσεις. Η ψυχολογία μας ανέβηκε και συνεχίζουμε αλλιώς και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο».

Για το αν o ΠΑΟΚ έχει αδικήσει τον εαυτό του:

«Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Έχουμε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα, κυρίως από δικά μας λάθη. Η πρόκριση είναι μία απόδειξη ότι η ομάδα πρέπει να δουλέψει κι άλλο γιατί μπορεί να καταφέρει πράγματα».

Για το πώς θα έρθει η σταθερότητα:
«Όλα είναι στο μυαλό μας. Θα πρέπει να βλέπουμε όλα τα παιχνίδια με την όρεξη και διάθεση, όπως κάναμε για παράδειγμα με την Φιορεντίνα. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πάρουμε και στα «μικρά» παιχνίδια τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το πώς λειτούργησε η παραμονή στο ξενοδοχείο:
«Ήταν μία απόφαση που πήρε ο μεγαλομέτοχος και φυσικά την ακολουθήσαμε. Μπορώ να πω ότι βοήθησε, καθώς μείναμε δεμένοι μεταξύ μας και ήμαστε πιο συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι».

Για τον Πλατανιά:
«Παρακολούθησα το παιχνίδι τους κόντρα στον Πανιώνιο. Είναι μία ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, με καλούς ποιοτικούς παίκτες, όπως ο Γουνδουλάκης, ο Μανούσος και άλλα παιδιά. Θέλουν προσοχή στην κόντρα, αλλά νομίζω ότι δείξουμε το πρόσωπο που πρέπει και είμαστε σοβαροί δεν θα έχουμε πρόβλημα».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ