ΠΑΟΚ

"Κοντά μας οι οπαδοί δίχως υπερβολές"

"Κοντά μας οι οπαδοί δίχως υπερβολές"
ΠΑΟΚ κόσμος WWW.MOTIONTEAM.GR

Για το ματς με την Μακάμπι Χάιφα, o υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλίας Γεροντίδης, τόνισε πως η... δαμόκλειος σπάθη είναι στο σβέρκο του "Δικεφάλου" από την UEFA.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλίας Γεροντίδης, έκανε σαφές ότι όλα πρέπει να κυλήσουν ήρεμα στο ματς με την Μακάμπι Χάιφα.

Συγκεκριμένα είπε στο "Αθλητικό Μετρόπολις":

" Η δαμόκλειος σπάθη είναι στο σβέρκο μας από την UEFA. Αυτό πρέπει να το γνωρίζει ο κάθε φίλαθλος που θα βρεθεί στην Τούμπα. Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου αλλά θα πρέπει να αποφύγουν το οτιδήποτε θα μπορούσε να βλάψει τον σύλλογο. Τους θέλουμε κοντά μας όμως χωρίς υπερβολές".

Για τον έλεγχο που θα γίνει στους φίλους της Μακάμπι και για το τι του είπε ο υπεύθυνος ασφαλείας των Ισραηλινών: " Δεν μας επιβεβαίωσε πληροφορίες που θέλουν οπαδούς ελληνικής ομάδας (σ.σ. οπαδοί Παναθηναικού με τους οποίους είναι αδελφοποιημένοι οι οπαδοί της Μακάμπι) να έχουν πάρει εισιτήρια.

Αλλά ξεκαθαρίζω ότι ο έλεγχος που θα γίνει στους οπαδούς της Μακάμπι θα είναι εξονυχιστικός σαν να περνούν στο γήπεδο με αδαμιαία περιβολή. Δεν πρόκειται να περάσει το παραμικρό. Μας διαβεβαίωσαν επίσης πως όσοι έχουν πάρει εισιτήρια και θα ταξιδέψουν από το Ισραήλ δεν είναι οπαδοί που δημιουργούν επεισόδια αλλά εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για ενδελεχή έλεγχο.

Εμείς έχουμε πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την περιφρούρηση του γηπέδου. Αυξημένα μέτρα ασφαλείας και περισσότερα άτομα στην ιδιωτική ασφάλεια. Αλλά για να κυλήσουν όλα ομαλά χρειάζεται ο καθένας που θα βρεθεί στο γήπεδο να σκεφτεί το καλό της ομάδας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ