ΠΑΟΚ

Καινούρια τέρματα στην Τούμπα

Καινούρια τέρματα στην Τούμπα

Διαβάστε για τις εργασίες που έγιναν στην έδρα του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκαν καινούρια τέρματα και δίχτυα ευρωπαϊκού τύπου.

Σε εργοτάξιο μετατράπηκε η Τούμπα κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Οπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, η Τούμπα – κατά κάποιο τρόπο – μετατράπηκε σε εργοτάξιο, προκειμένου να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις της για το υπόλοιπο της σεζόν. Ένα από τα πρώτα έργα που ολοκληρώθηκαν ήταν η επιδιόρθωση και η αποκατάσταση του εξωτερικού τούνελ μέσω του οποίου βγαίνουν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.

Από εκεί και πέρα, τα τέρματα και τα δίχτυα που υπήρχαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 αντικαταστάθηκαν με καινούρια ευρωπαϊκού τύπου, άλλαξε η είσοδος των ξενώνων όπου διαμένουν ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής και τοποθετήθηκαν αντηλιακές μεμβράνες στα τζάμια, ενώ έγιναν επιδιορθώσεις και στο χώρο στάθμευσης των φορτηγών OB VAN των τηλεοπτικών συνεργείων.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε ανακαίνιση στην προεδρική σουίτα του τρίτου ορόφου και γενικότερα σε όλους τους χώρους φιλοξενίας του τρίτου και του τέταρτου ορόφου του γηπέδου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ