ΠΑΟΚ

Κατσαρής: "Σωστή η τακτική Βρύζα"

Κατσαρής: "Σωστή η τακτική Βρύζα"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, σχολιάζει στο Sport24.gr τη στάση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέναντι στους υποψήφιους επενδυτές.

Στην γραπτή δήλωση που έκανε το πρωί του Σαββάτου ο Ζήσης Βρύζας σχετικά με τις επαφές που κάνει με υποψήφιους επενδυτές, ξεκαθαρίζει ότι τον τελευταίο λόγο στις αποφάσεις θα έχει ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ κι αφού πρώτα έχει γίνει έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος και κατάθεση εγγυητικής ύψους τουλάχιστον 5 εκ. ευρώ.

Πώς κρίνει, όμως, η πλευρά του ΑΣ ΠΑΟΚ τη στάση της ΠΑΕ και προσωπικά του Ζήση Βρύζα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα; Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή και ζήτησε την άποψή του...

Ο Ζήσης Βρύζας επιβεβαίωσε δημόσια ότι το τελευταίο διάστημα έχει επαφές για να βρει επιχειρηματίες που θα στηρίξουν διοικητικά και οικονομικά την ΠΑΕ. Εσείς έχετε ενημέρωση γι' αυτές τις επαφές, με δεδομένο, όπως τονίζει, πώς τον τελευταίο λόγο είναι αρμόδιος να τον έχει ο ΑΣ;

"Τις συζητήσεις με ενδιαφερόμενους τις κάνει η ΠΑΕ. Εμείς, όταν κι αν έρθει η ώρα να ρωτηθούμε, θα πούμε την άποψή μας. Θέλουμε να έρθουν στον ΠΑΟΚ άνθρωποι που θα βοηθήσουν ουσιαστικά".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι βάζει δύο όρους για να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με οποιονδήποτε ενδιαφέρεται. Την έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος και την κατάθεση εγγυητικής 5 εκ. ευρώ. Σας βρίσκει σύμφωνους η τακτική του;

"Νομίζω ότι είναι σωστή η τακτική του Ζήση του Βρύζα και της ΠΑΕ. Πρέπει να υπάρχει κάποια ασφαλιστική δικλείδα. Δεν πρέπει ο οποιοσδήποτε δηλώνει ότι ενδιαφέρεται να μπορεί να μας... ανακατεύει χωρίς να αποδεικνύει ουσιαστικά το ενδιαφέρον του. Όποιος θέλει να επενδύσει στον ΠΑΟΚ πρέπει να το δείχνει με πράξεις. Εμάς μας ενδιαφέρει το καλό του ΠΑΟΚ, γι' αυτό είμαστε εδώ. Δεν θέλουμε ο σύλλογος να σύρεται με δηλώσεις".

Θα θέλατε να κάνετε κάποιο σχόλιο για την επανεμφάνιση του Γιάννη Καμπάνη;

"Όχι δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν προκύψει από κάποιον επιχειρηματία, σοβαρό ενδιαφέρον και δίνονται εγγυήσεις, τότε θα καθίσουμε όλοι μαζί οι διοικήσεις ΠΑΕ, ΑΣ, τα μέλη του συλλόγου να το εξετάσουμε. Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει σε κανένα από εμάς, εμείς είμαστε διαχειριστές και μαζί με όλη την οικογένεια του συλλόγου ψάχνουμε το καλύτερο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ