ΠΑΟΚ

Καμαρά: "Δεν είχαμε κανένα διάστημα χαλαρότητας"

Καμαρά: "Δεν είχαμε κανένα διάστημα χαλαρότητας"
INTIME SPORTS

Ο Αμπντούλ Καμαρά μίλησε για την επιτυχία του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό και την προσωπική του εμφάνιση.

Ο Καμαρά σημείωσε την Κυριακή (17/3) το δεύτερο γκολ του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αυτή την φορά, όμως, στην Τούμπα, αφού το πρώτο του τέρμα με τα "ασπρόμαυρα" το είχε πετύχει στο "Κλ. Βικελίδης".

Ο επιθετικός από την Γουϊνέα ήταν γενικά δραστήριος χθες και μέσα στους πολυτιμότερους του αγώνα βάσει αριθμών:

Πέτυχε ένα γκολ σε 4 τελικές προσπάθειες, με τη μοναδική που πραγματοποίησε εκτός περιοχής! Είχε 1/6 γεμίσματα, 5 πάσες, 6 λάθη, υπέπεσε σε ένα φάουλ, κέρδισε 3, είχε ένα κλέψιμο και μια ακόμη τουλάχιστον μεγάλη χαμένη ευκαιρία να αυξήσει την έκταση της νίκης για τον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο paokfc.gr:

"Όπως είπα όταν πέτυχα και το προηγούμενο γκολ μου, δεν θα με ένοιαζε αν δεν κέρδιζε η ομάδα. Δεν έχω συγκεκριμένο στόχο μέσα στον αγώνα, βοηθάω όπως βλέπω ότι μπορώ, είτε αυτό είναι γκολ, είτε είναι ασίστ, είτε τρέξιμο και πίεση στον αντίπαλο. Μετά το ματς με ενδιαφέρει να είναι ικανοποιημένοι από μένα οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής. Αν γίνεται αυτό θα είναι και ο κόσμος!

Στον ΠΑΟΚ έχω βρει ιδανικές συνθήκες και χαίρομαι την κάθε μέρα μου στην ομάδα. Παρότι δεν είναι πάντα εύκολο να αλλάζεις μεσούσης της περιόδου ομάδα, κάθε μέρα προσπαθώ να είμαι καλύτερος. Ειλικρινά η συμπαράσταση από όλους τους ανθρώπους της ομάδας με έχει κάνει να θέλω να τους το ανταποδώσω.

Το ματς με τον Παναθηναϊκό θέλαμε οπωσδήποτε να το κερδίσουμε και μπήκαμε συγκεντρωμένοι από την αρχή και με διάθεση να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας, να κλείσουμε τον αντίπαλο στην περιοχή του και να ψάξουμε το γκολ. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να το έχουμε πετύχει από το πρώτο ημίχρονο, όμως έστω και όπως ήρθε η νίκη μας αφήνει όλους ικανοποιημένους.

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την δική μου εμφάνιση. Στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται πάντα οι ευκαιρίες να σκοράρεις και εγώ στο παιχνίδι είχα τουλάχιστον άλλες δυο να σκοράρω περισσότερο και να βοηθήσω ακόμη αποτελεσματικά την ομάδα μου. Ίσως εκείνες τις στιγμές δεν ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος ή τυχερός και ευτυχώς δεν στοίχισε η απώλεια αυτών των γκολ.

Η ατμόσφαιρα στον αγώνα ήταν φανταστική, μας έβαλε από την ώρα που φτάσαμε στο γήπεδο σε κλίμα ενός ντέρμπυ και σαφώς αυτό βοήθησε ώστε να μην έχουμε κανένα διάστημα χαλαρότητας μέσα στον αγώνα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση"!

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ