ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Οι παίκτες είναι έτοιμοι, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος"

Ίβιτς: "Οι παίκτες είναι έτοιμοι, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος"
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς περιμένει να δει αν η διακοπή του πρωταθλήματος θα αποδειχθεί ευεργετική για τον ΠΑΟΚ και μιλά για τη συνεργασία με τον Σκίμπε και τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δείτε το video της προπόνησης της Παρασκευής (1/4).

Πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ του θα κάνει ό,τι πρέπει για να πετύχει τους στόχους που έχει μέχρι το τέλος της σεζόν εμφανίστηκε ο Βλάνταν Ίβιτς στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, πριν το ματς με τον Πανιώνιο. Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε μεσοβδόμαδα με τον Μίχαελ Σκίμπε, όχι όμως και στα όσα είπε με τον Σαββίδη και τον Μίχελ πριν από λίγες μέρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις εντυπώσεις του από τους αγώνες της εθνικής Ελλάδας:

" Έχω δει και τα δύο παιχνίδια. Είναι περίοδος προετοιμασίας, είναι ο καινούργιος προπονητής θέλει να δει αρκετούς παίκτες, είχαν συμμετοχή πολλά παιδιά, αλλά είναι κάτι που θα του δώσει εικόνα για το τι και πώς θα τους χρησιμοποιήσει και αυτό είναι καλό και για τον ίδιο".

Για τη συζήτηση με τον Μίκαελ Σκίμπε:

"Ο άνθρωπος προσπαθεί από την πρώτη ημέρα να δημιουργήσει κάτι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό που συζητήσαμε και αυτό που λέγαμε όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τα παιδιά που είναι στις εθνικές ομάδες, τους νέους παίκτες και τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να τους ανεβάσει και όσον αφορά το τακτικό κομμάτι και όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι. Πιστεύω ότι ήταν μια καλή συζήτηση ανάμεσα στους προπονητές των άλλων ομάδων και τον προπονητή της εθνικής και όπως μας έχουν πει αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον".

Για το αν η διακοπή έφερε θετικά στοιχεία στον ΠΑΟΚ:

"Ήρθα πριν δύο βδομάδες και για μένα προσωπικά ήταν καλό για να δουλέψω με τα παιδιά. Βέβαια δεν ήμασταν όλοι, λείπανε αρκετοί, όμως με αυτούς που μείνανε δουλέψαμε καλά, δέκα μέρες συνεχόμενες δεν είχαμε παιχνίδι και θα ήθελα σίγουρα να έχω περισσότερους, όμως οι υποχρεώσεις ήταν τέτοιες είχαν εθνικές και πιστεύω ότι θα φανεί. Είμαι θετικός, πιστεύω ότι κάναμε δουλειά, είδα κάποια πράγματα σε αυτές τις δύο εβδομάδες και θα φανεί στο μέλλον αν μας έκανε καλό αυτή η διακοπή ή όχι".

Για τους ποδοσφαιριστές που έρχονται από στάδιο αποθεραπείας:

"Μιλάμε καθημερινά και με τον γιατρό και με τους παίκτες και έχουμε ακόμη μέρες μέχρι το παιχνίδι, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα έχουμε κάποιον από αυτούς τους παίκτες για αυτό το παιχνίδι, αλλά το θετικό είναι ότι σιγά σιγά γυρνάνε και οι περισσότεροι σε λίγο θα είναι έτοιμοι για τη μάχη".

Για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

"Ο καθένας κάνοντας την δουλειά του πιστεύω ότι θέλει να πράξει το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι όσοι εμπλέκονται με το άθλημα θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να πάει προς τα πάνω. Μόνο έτσι πιστεύω μπορούν να γίνουν πράξη όλα όσα θέλει τόσο ο προπονητής της εθνικής ομάδας όσο και εμείς που είμαστε εδώ" .

Για τις συζητήσεις με Σαββίδη, Μίχελ και αν αυτές αφορούν και τη νέα σεζόν:

"Αυτό θα το κρατήσουμε για εμάς. Γιατί όταν μιλάμε τα πράγματα αυτά πρέπει να μένουν μέσα στο σπίτι και όχι να βγαίνουν προς τα έξω".

Για το ματς με τον Πανιώνιο:

"Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα η οποία φέτος έχει καταφέρει να βρίσκεται ψηλά και όχι τυχαία. Πειθαρχημένη ομάδα και μας περιμένει ένα δυνατό παιχνίδι. Εγώ πιστεύω στην ομάδα μου. Και πιστεύω ότι ο καθένας από εμάς θα δώσει το 100% για να πάρουμε αυτό που θέλουμε".

Για το τι κρατά από το τελευταίο ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα:

"Πιστεύω ότι η ομάδα σιγά σιγά ανεβαίνει. Αυτό που θέλω εγώ σιγά-σιγά γίνεται και οι παίκτες είναι έτοιμοι για να δώσουν αυτά που χρειάζονται στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου η ομάδα να κάνει νίκες και να πάει μπροστά. Αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί και είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους και θα καταφέρουμε στο φινάλε να είμαστε εκεί που θέλουμε εμείς".

Φουλ ρυθμοί στην προπόνηση

Εξάλλου, ο 39χρονος τεχνικός επέμεινε πολύ στην τακτική πρετοιμασία για το ματς με τον Πανιώνιο στη σημερινή προπόνηση. Δείτε το video:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ