ΠΑΟΚ

Ιβιτς: "Να αλλάξει ημερομηνία το ματς με τον Πανιώνιο"

Ιβιτς: "Να αλλάξει ημερομηνία το ματς με τον Πανιώνιο"
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπράβο στους παίκτες του "μοίρασε" ο Βλάνταν Ιβιτς για το ματς με τον Παναθηναϊκό, με τον Σέρβο τεχνικό να ζητά να αλλάξει η ημερομηνία για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Τι είπε μετά το 1-1 στη Λεωφόρο.

Ο Βλάνταν Ιβιτς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος για την απόδοση των παικτών του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα είπε μετά το 1-1:

Για το τι σημαίνει αυτή η ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ αν και έπαιξε με 10 παίκτες για μεγάλο κομμάτι του αγώνα:

"Σημαίνει πολλά. Οι παίκτες έδειξαν πως έχουν στόχο να διορθώσουν αυτά που κάναμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Εδειξαν χαρακτήρα και πάλι και γι΄αυτό μπράβο τους. Δείξαμε πάθος και θέληση εκτός από το τακτικό κομμάτι. Ολα αυτά τα είχαμε μετά την αποβολή. Για λίγο χάθηκε η συγκέντρωση στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ευτυχώς διορθωθήκαμε και κάναμε πολύ καλό ματς με 10 παίκτες".

Για τα προβλήματα με Ροντρίγκες, Ζάιρο και Τζιόλη:

"Και οι τρεις παίκτες είναι σημαντικοί. Περιμένουμε τα καλύτερα από αυτούς στο τι δίνουν. Εχουμε παίκτες και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα όποια κενά".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Πανιώνιο με λίγες μέρες ξεκούραση ενώ οι "κυανέρυθροι" δεν είχαν αγώνα την Κυριακή:

"Δεν είναι δίκαιο αυτό. Ολοι πρέπει να παίζουν ίδιες μέρες. Δεν υπάρχει λογική... Ετσι σαν προπονητής του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτό το παιχνίδι (σ.σ. την ημερομηνία). Δεν γίνεται να παίζουμε εμείς μετά από τρεις μέρες και οι άλλοι να ξεκουράζονται. Δεν είναι δίκαιο αυτό... Αυτή είναι η αλήθεια και ήθελα να το πω".

Για την διαιτησία και τις κάρτες:

"Οι κάρτες παίζουν ρόλο. Κάποια χέρια που υπήρχαν από τον Παναθηναϊκό δεν δόθηκαν. Ο Τζιόλης μου είπε πως τυχαίο τον βρήκε τον αντίπαλο (σ.σ. στην κόκκινη) αλλά θα μπορούσαν να δοθούν αποβολές και από την άλλη πλευρά".

Για τον Ροντρίγκες που αντικαταστάθηκε και για την παρουσία του ΠΑΟΚ μετά την αποβολή του Τζιόλη:

"Δεν έχει πρόβλημα. Εγινε αλλαγή γιατί ήταν κουρασμένος. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μετά το δοκάρι δεν είχε άλλη φάση. Είχαμε και εμείς την αντεπίθεση αλλά δεν έγινε καλή πάση. Οταν παίζεις με μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, περιμένεις να χτυπήσεις στην κόντρα. Ημασταν πειθαρχημένοι και μπράβο και πάλι".

Για τις στημένες φάσεις:

"Δουλεύουμε για τις στημένες φάσεις. Κάποιες φορές χάνεται η συγκέντρωση. Σήμερα είχαμε μια ομάδα με πιο ψηλούς παίκτες αλλά πήγαμε καλά".

Για τον Γλύκο και την καλή εμφάνισή του:

"Εχουμε δύο καλούς τερματοφύλακες. Η απόφαση να παίζει ο Γλύκος είναι δική μου. Ξέρω πως έχω και τον Βελλίδη για να μπει και να κάνει αυτά που πρέπει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η βαθμολογία των playoffs
Ίβιτς: "Ξεκινήσαμε καλύτερα, χαρούμενος με την ισοπαλία"

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ