ΠΑΟΚ

Χαρίσης: "Μας έφτιαξε την ψυχολογία ο Ίβιτς"

Χαρίσης: "Μας έφτιαξε την ψυχολογία ο Ίβιτς"
Χαρίσης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, Χάρης Χαρίσης, υποστήριξε ότι ο Βλάνταν Ίβιτς έφτιαξε την ψυχολογία των παικτών του Δικεφάλου στο ημίχρονο, στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των playoffs.

Μετά το 1-1 στη Λεωόφορο με τον Παναθηναϊκό, ο σκόρερ του ΠΑΟΚ Χάρης Χαρίσης ανέφερε στη Nova: "Μόλις έφτασα έξω από την περιοχή, είδα ότι είμαι σε καλή θέση για να σουτάρω, ειδικά από τη στιγμή που δεν είχα πίεση. Και τα προηγούμενα σουτ που έχω κάνει είναι δυνατά. Στο ημίχρονο ο κόουτς μας έφτιαξε την ψυχολογία, γιατί αισθανόμασταν περίεργα. Μας είπε να πούμε να βγούμε και να κάνουμε κάτι για εμάς.

Υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες στην ομάδα, αλλά και οι μεγαλύτεροι που μας βοηθούν και μας δίνουν κίνητρα. Έτσι είμαστε στην ομάδα 25 παίκτες που είναι όλοι έτοιμοι να βοηθήσουν. Τα επόμενα δύο παιχνίδια είναι τα πιο κομβικά των playoffs. Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα και μας έχει δυσκολέψει. Θα πάμε με σοβαρότητα για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει".

Ροντρίγκες: "Λειτουργήσαμε καλά ως ομάδα"

Για την ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναικό: "Hταν ένα δύσκολο ματς. Παίξαμε για περισσότερο από 70 λεπτά με 10 παίκτες αλλά αντέξαμε. Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό και λειτουργήσαμε καλά σαν ομάδα".

Για το αν θα είναι έτοιμος για την συνέχεια των πλέι οφ: "Ναι, πιστεύω θα είμαι".

Για την πρώτη θέση στα πλέι οφ: " Μπορούμε να τα καταφέρουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ