ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Δεν χρειάζεται πίεση στον Κλάους"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι χαμένες ευκαιρίες, ο Στέφανος Αθανασιάδης και το αγωνιστικό πρόγραμμα απασχόλησαν τον Βλάνταν Ίβιτς στην συνέντευξη Τύπου.

Στις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του στο ματς με την Ξάνθη στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος παράλληλα υπερασπίστηκε τον Στέφανο Αθανασιάδη. Ο προπονητής του "δικεφάλου του βορρά" έκανε αναφορά και στο πρόγραμμα, με τον ΠΑΟΚ να έχει μια μέρα λιγότερη για ξεκούραση σε σχέση με την Σάλκε

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έφτασε στη νίκη: "Μη ρωτάτε γιατί δεν κερδίσαμε… Δεν σκοράραμε. Δεν μας έλειπε τίποτε άλλο εκτός από το γκολ. Ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε φάσεις. Μόνο εμείς ήμασταν απειλητικοί. Δεν ξέρω αν έχει παίξει ρόλο και η κούραση, διότι έχουμε πολλά διαδοχικά παιχνίδια. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Συνεχίζουμε…"

Για τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα: "Όταν παίζουν οι ίδιοι παίκτες συνεχόμενα, υπάρχει κούραση. Κάποιοι είναι κουρασμένοι, κάποιοι άλλοι είναι πεσμένοι, άλλοι είχανε μικροπροβλήματα. Υπάρχει και το ματς με την Σάλκε, αλλά δεν είναι μόνο αυτό"

Για το παιχνίδι με την Σάλκε: "Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Θα δώσουμε το 100% διότι εκπροσωπούμε και την Ελλάδα. Γι’ αυτό θα έπρεπε να είχαμε παίξει Τετάρτη στο κύπελλο και Σάββατο στο πρωτάθλημα, ενώ ο αντίπαλός μας έπαιξε το Σάββατο πρωτάθλημα"

Για τον Αθανασιάδη: "Δεν χρειάζεται πίεση. Ο Στέφανος δουλεύει καλά. Είχε μια φάση καθαρή σήμερα. Όλες οι φάσεις χάνονται".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ