ΠΑΟΚ

Η... νέα ευκαιρία του Κατσικά

Η... νέα ευκαιρία του Κατσικά
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Κατσικάς καλείται να θυμίσει ξανά τον παίκτη που... άρεσε και γνωρίζαμε πριν τον τραυματισμό του στο ματς με τον Ολυμπιακό

Ανήκει στην φουρνιά των νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ πάνω στους οποίους ποντάρουν αρκετά στον "Δικέφαλο".

Ο λόγος για τον Γιώργο Κατσικά, ο οποίος την Δευτέρα (19/3) μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και έτσι έδωσε το δικαίωμα στον Λάσλο Μπόλονι να τον υπολογίζει κανονικά για το επόμενο διάστημα, με τον τελευταίο έτσι να έχει μια ακόμη επιλογή ως στόπερ.

Οι οποίες είναι γεγονός πως δεν είναι και πολλές για τον Ρουμάνο μιας και εκεί υπάρχουν οι Μαλεζάς και Τσιρίλο και κατ' ανάγκη παίζει και ο Σωτήρης Μπαλάφας.
Ετσι με την επιστροφή του Κατσικά, η άμυνα του ΠΑΟΚ γίνεται... πλουσιότερη και στον "Δικέφαλο" ελπίζουν να γίνει και δυνατότερη.

Δυνατότερη γιατί ο Κατσικάς έχει δείξει πως έχει ικανότητες για να βοηθήσει και αυτό προκύπτει και από τα λεγόμενα του Μπόλονι, ο οποίος δεν έχει κρύψει σε δημόσιες τοποθετήσεις του πως πιστεύει αρκετά και στον συγκεκριμένο παίκτη.

" Ο Κατσικάς έπαιξε φέτος για τρίτη φορά και νομίζω πως έκανε σήμερα ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του", είχε πει ο Ρουμάνος για τον πρώην παίκτη του Ηρακλή μετά το ματς με την ΑΕΚ, στο οποίο ο έμπειρος τεχνικός είχε δηλώσει ικανοποιημένους από τους "μικρούς" της ομάδας.

Τραυματίστηκε όταν "ανέβαινε"

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής είχε αρέσει σε εκείνο το ματς, κάλυψε το κενό του Μπρούνο Τσιρίλο επάξια και έδειξε πως ανεβάζει στροφές μετά τον τραυματισμό του. " Σε αυτό που με έχει βοηθήσει περισσότερο ο κ. Μπόλονι σε πρώτη φάση είναι ότι με έκανε να πιστέψω πιο πολύ στον εαυτό μου. Είχα μείνει πίσω μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχα πέρυσι, καθώς έμεινα εκτός γηπέδων για περίπου έξι μήνες λόγω της ρήξης χιαστών.

Ετσι ο κ. Μπόλονι δούλεψε πολύ μαζί μου αρχικά στον τομέα της ψυχολογίας και παράλληλα με καθοδηγεί και σε θέματα τακτικής για να βελτιώσω την αγωνιστική μου παρουσία", είχε δηλώσει ο Κατσικάς, ο οποίος όμως στάθηκε άτυχος στο ματς με τον Ολυμπιακό, στο οποίο τραυματίστηκε σε μια στιγμή που ο ίδιος έβρισκε τον εαυτό του.

Να αποδείξει ότι δίκαια ποντάρουν πάνω του στον ΠΑΟΚ

Πλέον ο ίδιος είναι έτοιμος να βοηθήσει ξανά τον ΠΑΟΚ που τον πίστεψε και παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, επένδυσε πάνω του. Στα παιχνίδια που αγωνίστηκε ο Κατσικάς φέτος φανέρωσε πως όχι μόνο δεν είναι "τελειωμένος", αλλά έχει τις δυνατότητες να δικαιώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την επίλογή τους.

Αυτή την φορά μετά τον νέο τραυματισμό του, τού δίνεται η δεύτερη ευκαιρία να αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ, σε μια περίοδο που κανείς παίκτης της ομάδας δεν... περισσεύει, ειδικά εν όψει των κρίσιμων αγώνων των πλέι οφ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ