ΠΑΟΚ

Η κατσάδα που είχε υποσχεθεί...

Η κατσάδα που είχε υποσχεθεί...
INTIME SPORTS

Δυσφορία και παράπονα του Ολλανδού τεχνικού προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ και ξεκάθαρο μήνυμα ότι θα μπουν στο περιθώριο όσοι δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα.

Μπορεί να πέρασαν αρκετές ημέρες από την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Χουμπ Στέφενς όμως δεν άφησε την κάκιστη εμφάνιση να περάσει έτσι. Στην προπόνηση της Τετάρτης (20/11) το απουσιολόγιο του Ολλανδού τεχνικού ήταν κενό, δίνοντας του την ευκαιρία να μιλήσει στους παίκτες του στα αποδυτήρια.

Αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους Ελληνες διεθνείς για την προκρισή στα τελικά του Μουντιάλ, προχώρησε σε αυστηρές παρατηρήσεις, οι οποίες σίγουρα θα ήταν αυστηρότερες αν δεν είχαν μεσολαβήσει αρκετές μέρες από τον αγώνα του Καραϊσκάκης, αλλά και η επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας.

"Είχαμε κακή απόδοση, δεν παλέψαμε, δεν ήμασταν ομάδα. Δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα μας" ήταν μερικά από τα λόγια του Στέφενς, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: " Τώρα όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να αφοσιωθούμε στα παιχνίδια που έρχονται, αρχής γενομένης αυτό που έχουμε κόντρα στον Αρη".

Δεν έμεινε, πάντως, μόνο εκεί και έστειλε μήνυμα σε συγκεκριμένους παίκτες που τον έχουν προβληματίσει με την απόδοσή τους, χωρίς, όμως, να τους κατονομάσει: "Ιδιαίτερα από κάποιους παίκτες δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Θα κρίνω με βάση την εικόνα που βλέπω στον αγωνιστικό χώρο και αν δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω θα κάνω αλλαγές. Θα παίζουν όσοι δείχνουν ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για τον ΠΑΟΚ", τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, και στις δοκιμές που έκανε ο Στέφενς στη σημερινή (20/11) προπόνηση, ανακάτεψε πολλές φορές τα σχήματα δείχνοντας ότι ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο για την ενδεκάδα.

Την Πέμπτη (21/11), πάντως, που θα συμμετάσχουν στο κανονικό πρόγραμμα και οι Τζιόλης, Σαλπιγγίδης και Κίτσιου, που την Τετάρτη (20/11) έκαναν αποθεραπεία, θα μπορούν να βγουν πιο ξεκάθαρα συμπεράσματα για το σχήμα του αγώνα με τον Αρη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ