ΠΑΟΚ

Η Αλκμααρ κρίνει τη μεταγραφή Μάρτενς

Η Αλκμααρ κρίνει τη μεταγραφή Μάρτενς

Ο Μάαρτεν Μάρτενς έχει προσυμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για 2,5 χρόνια, όμως πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Άλκμααρ.

Τα παιχνίδια με την Άλκμααρ στη φάση των ομίλων του Europa League έδωσαν την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να σκαναρει την περίπτωση του Μάαρτεν Μάρτενς. Ο ατζέντης του 29χρονου Βέλγου διεθνή μεσοεπιθετικού συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα, στο μυστικό (όχι και τόσο) ταξίδι του τελευταίου στις Βρυξέλλες και συμφώνησαν σε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με ποσό περίπου 700.000 ευρώ, αρκεί να μείνει ελεύθερος από την Αλκμααρ.

Τις επόμενες μέρες ο παίκτης θα έχει συζήτηση με την διοίκηση της ολλανδικής ομάδας για να λύσει από τώρα τη συνεργασία του με την ΑΖ (το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι). Στην ΠΑΕ φοβούνται μήπως οι Ολλανδοί ζητήσουν πολλά χρήματα για να τον αφήσουν ελεύθερο μετά τη δημοσιοποίηση της προσυμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μάρτενς μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα και στον άξονα και έχει ως ατού στο παιχνίδι του τις πολλές ασίστ, φέτος 10 σε 17 αγώνες πρωταθλήματος. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Άντερλεχτ, πήγε στην Βάλβάικ και από τη σεζόν 2006-2007 παίζει στην Άλκμααρ. Είναι εννέα φορές διεθνής με την εθνική Βελγίου και για πρώτη φορά τον είχε καλέσει ο νυν προπονητής του στην Άλκμααρ, Ντικ Άντβοκατ. Στο ιστορικό του υπάρχουν και ορισμένοι τραυματισμοί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ