ΠΑΟΚ

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ - Ξάνθη

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ - Ξάνθη
INTIME SPORTS

Δείτε το παρασκήνιο της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Ξάνθη, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (5/4) στην Τούμπα. Προβλήματα για πέντε, επιστρέφει ο Κόστα.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε την Κυριακή (5/4) στις νίκες, επικρατώντας με 2-1 της Ξάνθης στην Τούμπα. Το PAOK TV κατέγραψε όλο το παρασκήνιο της αναμέτρησης από την άφιξη των ομάδων στο γήπεδο, το ζέσταμα, μέχρι τις αντιδράσεις πάγκου και κόσμου στα γκολ.

Δείτε τις στιγμές στο παρακάτω βίντεο

Προβλήματα για πέντε, επιστρέφει ο Κόστα

Η νέα διακοπή του πρωταθλήματος για το Πάσχα δίνει την ευκαιρία στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ να δουλέψει ακόμη περισσότερο πάνω στις αδυναμίες της ομάδας ενόψει της έναρξης των πλέι οφ. Το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη, ωστόσο, άφησε στον Δικέφαλο ορισμένα μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Οι Αθανασιάδης, Νομπόα έχουν μια κάκωση στο δεξί γόνατο κι έκαναν την Δευτέρα (6/4) θεραπεία, ο Βίτορ υπέστη μια κάκωση αριστερής ποδοκνημικής και έκανε αποκατάσταση, όπως κι ο Περέιρα, ο οποίος έχει άλγος ορθού κοιλιακού, αλλά κι ο Μακ που αισθανόταν βαρύ το γαστροκνήμιό του. Ο Δεληγιαννίδης στον αγώνα της Κ20 υπέστη μια κάκωση πρώτου βαθμού στον έσω πλάγιο κι ακολούθησε θεραπεία.

Ο Τζιόλης, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο επειδή αισθάνθηκε βαρείς τους προσαγωγούς του έκανε θεραπεία κι ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ ο Ρικάρντο Κόστα ακολούθησε το ζέσταμα της ομάδας, στη συνέχεια έκανε ειδικό πρόγραμμα με μπάλα και εντός της εβδομάδας αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ