ΠΑΟΚ

Η κοινή περίοδος Λέκο - Γκαλίτσιου στην Λόκερεν

Η κοινή περίοδος Λέκο - Γκαλίτσιου στην Λόκερεν
Λέκο Γκαλίτσιος

Η συνεργασία των Ιβάν Λέκο και Γιώργου Γκαλίτσιου στην Λόκερεν, η αλληλοεκτίμηση που υπάρχει μεταξύ τους αλλά και η... ταυτόχρονη απόφαση για παραμονή τους στον συγκεκριμένο σύλλογο.

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος συνυπήρξε με τον βοηθό του Ιγκορ Τούντορ, Ιβάν Λέκο, στην Λόκερεν και επομένως ο τελευταίος ξέρει πολύ καλά τον Ελληνα ποδοσφαιριστή και το τι μπορεί να προσφέρει στον "Δικέφαλο". Από το 2011 ως το 2015 ο Γκαλίτσιος έπαιξε στην συγκεκριμένη ομάδα προσφέροντας ως δεξί μπακ ενώ ο Κροάτης αγωνίστηκε από το 2009 ως το 2014 έχοντας ρόλο "δεκαριού".

Οι δύο τους δημιούργησαν πολύ καλή σχέση στην Λόκερεν και ο Λέκο είχε ρωτήσει τον Γκαλίτσιο για τον ΠΑΟΚ την περίοδο που ήταν να ενταχθεί στον "Δικέφαλο" μαζί με τον Ιγκορ Τούντορ.

Γενικώς υπάρχει αλληλοεκτίμηση ανάμεσα στους δύο και όταν ο Λέκο αποτέλεσε επίσημα μέλος των "ασπρόμαυρων", ο Γκαλίτσιος είχε αναφέρει: " Εχω να πω τα καλύτερα για τον Λέκο. Το έχει με την προπονητική. Είναι νέος σε ηλικία, εμπνέει σεβασμό και μπορεί να περνάει τις απόψεις του στα αποδυτήρια. Θα γίνει ένας πολύ καλός προπονητής".

Οσο για το πώς τον θυμόταν ως παίκτη; "" Εγώ τον πέτυχα στα τελειώματα ως ποδοσφαιριστή. Ηταν από τα καλύτερα δεκάρια, είχε καλό όνομα και τρομερό αριστερό πόδι. Ηταν σαν προπονητής στον αγωνιστικό χώρο", είχε πει ο Γκαλίτσιος για τον Λέκο.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί πως... μαζί ανανέωσαν την συνεργασία τους με την Λόκερεν. Ηταν 1 Μαρτίου του 2013 όταν στο Βέλγιο έγραφαν πως ο Λέκο θα συνεχίσει στον συγκεκριμένο σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2014 και ότι ο Γκαλίτσιος συμφώνησε με την Λόκερεν για νέο διετές συμβόλαιο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ