ΠΑΟΚ

Η επιβράβευση του Χαρίση

Η επιβράβευση του Χαρίση
Χαρίσης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, ο Χάρης Χαρίσης αναδείχτηκε ο κορυφαίος νέος παίκτης του ΠΑΟΚ. Το 90λεπτο που οδήγησε στο Champions League.

To βραβείο του κορυφαίου νέου παίκτη του ΠΑΟΚ πήρε ο Χάρης Χαρίσης. Η ΠΑΕ μεταξύ άλλων αναφέρει: " Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον ίδιο. Οι συμπαίκτες του τον ανέδειξαν ως Players’ Young Player of the Year μετά από σχετική ψηφοφορία.

Ο λόγος για τον Χάρη Χαρίση , τον νεαρό μέσο του Δικεφάλου που άφησε θετικές εντυπώσεις στην πρώτη του χρονιά με την ασπρόμαυρη φανέλα και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι του ΠΑΟΚ του μέλλοντος. Συμπλήρωσε 23 συμμετοχές και 1630 αγωνιστικά λεπτά, αριθμοί που θα μπορούσαν να ήταν πολύ μεγαλύτεροι αν δεν είχε τα προβλήματα τραυματισμών.

Ο νεαρός μέσος είχε σημαντική συμβολή και στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας με δύο γκολ και τρεις ασίστ ενώ ήταν εξαιρετικός και σε όλες τις γραμμές δείχνοντας αξιοσημείωτη ωριμότητα παρά το νεαρό της ηλικίας του. Στην ψηφοφορία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του κορυφαίου νεαρού παίκτη συγκέντρωσε 50 βαθμούς αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Γιάννη Μυστακίδη με 47".

Το 90λεπτο που οδήγησε στο Champions League

Δείτε την απολαυστική οαρακάμερα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ