ΠΑΟΚ

H εντυπωσιακή συλλεκτική φανέλα του ΠΑΟΚ

H εντυπωσιακή συλλεκτική φανέλα του ΠΑΟΚ

Εμπνευσμένη απ' το μότο "Μία πόλη, μία ομάδα", η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τη νέα συλλεκτική φανέλα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, η οποία "κλέβει" τις εντυπώσεις! (VIDEO)

Τα τελευταία χρόνια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνηθίζει κατά τη διάρκεια της σεζόν να κυκλοφορεί μία συλλεκτική φανέλα, η οποία αντικαθιστά μίας απ' τις υπάρχουσες και προσφέρεται σε... limited edition. Έτσι και εφέτος, οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" έδωσαν στη δημοσιότητα τη νέα συλλεκτική εμφάνιση, η οποία είναι εμπνευσμένη απ' το σλόγκαν "Μία πόλη, μία ομάδα".

Η ιστοσελίδα της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ αναφέρει:

Θεσσαλονίκη…

Πύργος του ΟΤΕ…

Επταπύργιο…

Λευκός Πύργος…

Γήπεδο της Τούμπας…

ΠΑΟΚ…

Ο ΠΑΟΚ μας…

Η φανέλα μίας ομάδας είναι η "ψυχή" της.

Το στίγμα της.

Κάθε αλλαγή είναι και ένα μικρό ρίσκο. Ειδικά για μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, που έχει "ριζώσει" εδώ και δεκαετίες στις καρδιές μίας ολόκληρης πόλης.

Ο ΠΑΟΚ όμως δε φοβάται την αλλαγή, επιζητά την εξέλιξη. Για τέταρτη φορά παρουσιάζει μία νέα φανέλα, σχεδιασμένη για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο, την ομάδα τους, αλλά και τη Θεσσαλονίκη.

Μία φανέλα που συνδυάζει τα απόλυτα ποιοτικά χαρακτηριστικά που μας έχει συνηθίσει o ΠΑΟΚ. Το υλικό MPerformance για αυξημένη άνεση, διαπνοή και απορρόφηση υγρασίας, την άνεση με το τρυπητό ύφασμα στη πλάτη και κάτω από τα μανίκια, αλλά και τη τέλεια εφαρμογή μέσα από τα λάστιχα στα μανίκια και το κάτω μέρος της φανέλας.

Οι ευχάριστες εκπλήξεις δε σταματούν εδώ.

Tα σημαντικότερα σημεία αναφοράς της συμπρωτεύουσας "παρελαύνουν" από αυτή τη φανέλα, με ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο και μινιμαλιστικό σχέδιο, για να υπενθυμίσουν σε όλους μας, ότι ο ΠΑΟΚ είναι "ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ", motto που εμφανίζεται ευδιάκριτα στην εσωτερική ραφή, αυτού του τόσο ιδιαίτερου σχεδίου.

Πρόκειται για μία αυθεντικά συλλεκτική φανέλα, την οποία κάθε ΠΑΟΚτσης πρέπει να έχει στη συλλογή του και να τη φορά μαζί με την ομάδα του σε όλες τις μεγάλες στιγμές της.

Τη συλλεκτική αυτή φανέλα μπορείτε να τη προμηθευτείτε από το store.paokfc.gr

Κατεβάστε τώρα την επίσημη εφαρμογή του ΠΑΟΚ σε Android και iOS ( Play Store/ App Store) για να δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες της νέας φανέλας του ΠΑΟΚ.

Δείτε το video:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ