ΠΑΟΚ

Γλύκος: "Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη"

Γλύκος: "Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη"
INTIME SPORTS

Εξίσου σημαντικό με τα ντέρμπι κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό χαρακτήρισε το ματς της Βέροιας ο Παναγιώτης Γλύκος.

Ο Παναγιώτης Γλύκος μίλησε στην κάμερα της NOVA για την επάνοδό του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και το φετινό πρόσωπο του "Δικεφάλου".

" Σίγουρα στην αρχή ήταν λίγο περίεργο για μένα, γιατί έμεινα πέντε παιχνίδια στον πάγκο και μου δόθηκε η ευκαιρία να δώσω τις δυνάμεις μου σ' ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι όπως ήταν με τον Ολυμπιακό. Εντάξει, στην αρχή λίγο τα πατήματά μου δεν ήταν όπως θα έπρεπε, στη συνέχεια όμως - πιστεύω ότι - άρχισα να πατάω καλύτερα στο γήπεδο και βοήθησα κι εγώ την ομάδα μου ώστε να πάρουμε αυτήν την ισοπαλία", είπε αρχικά

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: " Εμένα προσωπικά μου άφησε ευχάριστο - γενικά - γιατί παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Καταφέραμε να πάρουμε αυτόν τον ένα βαθμό, γιατί κάλλιστα θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει και το παιχνίδι και να μιλούσαμε για μια ήττα. Τώρα, εφόσον είναι ένας βαθμός μας βοηθάει για τη συνέχεια και σίγουρα πρέπει να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς τώρα με τη Βέροια που είναι το επόμενο παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό εξίσου".

Για την βαθμολογική συγκομιδή στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: " Σίγουρα δεν είναι καλό, αν το σκεφτόμασταν πριν από τα παιχνίδια αυτό ότι θα παίρναμε ένα βαθμό σ' αυτά τα δυο παιχνίδια δε θα ήταν θετικό. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, κοιτάμε τη συνέχεια. Αφήνουμε τα προηγούμενα, έτσι πρέπει να κάνουμε γιατί αν κοιτάμε τα προηγούμενα δεν πρόκειται να πάμε μπροστά, οπότε κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια και πιστεύω από εδώ και πέρα να έχουμε μια καλύτερη συνέχεια".

Για την συνέχεια: "Εμείς προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση να βγάζουμε ότι καλύτερο μπορούμε άσχετα αν π.χ. με τον Παναθηναϊκό ή με τον Ολυμπιακό δε βγήκε αυτό που θα έπρεπε να είχε βγει. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, προσπαθούμε, δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση για να βγάλουμε καλύτερο πρόσωπο στο γήπεδο".

Για το ματς της Βέροιας: " Ν' αλλάξει κάτι, δε νομίζω ότι αλλάζει. Απλά πρέπει να σκεφτούμε λίγο περισσότερο και να συγκεντρωθούμε σ' αυτό το παιχνίδι γιατί θέλουμε τους τρεις βαθμούς οπωσδήποτε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ