ΠΑΟΚ

Γίνεται... ασόβαρος στο άψε-σβήσε

Γίνεται... ασόβαρος στο άψε-σβήσε
INTIME SPORTS

Ο φετινός ΠΑΟΚ έχει μάθει να χάνει πολλά μέσα σε λίγα μόνο λεπτά των αγώνων, όπως έγινε και στο ματς με τον Λεβαδειακό. Διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Αιτία για να ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ με τέσσερις βαθμούς λιγότερους από τον Παναθηναικό αποτέλεσε το ματς με τον Λεβαδειακό μιας και σε περίπτωση που ο "Δικέφαλος" έπαιρνε τουλάχιστον την ισοπαλία στο συγκεκριμένο ματς θα είχε στα πλέι οφ έναν βαθμό και άρα η διαφορά από τους "πράσινους" θα ήταν μικρότερη.

Ο "Δικέφαλος" ωστόσο πλήρωσε το γεγονός πως στο φινάλε ήταν... ασόβαρος και δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά (στο 87' και στο 90' με αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 4-3).

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που φέτος σε μικρό χρονικό διάστημα αγώνων τα κάνει... μούσκεμα η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι. Αυτή την κακή συνήθεια την έχει εμφανίσει σε αρκετά παιχνίδια κατά την διάρκεια την σεζόν με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να έχει χάσει πάρα πολλά... Από βαθμούς μέχρι και προκρίσεις.

Τα άσχημα σύντομα αλλά καθοριστικά στην εξέλιξη του αγώνα "νεκρά" διαστήματα του "Δικεφάλου" ήταν αρκετά φέτος (σ.σ. σε κάποια ματς αυτά είναι ολιγόλεπτα), στο γιατί έχει γίνει αυτό μπορεί κανείς να δώσει διάφορες εξηγήσεις, το μόνο σίγουρο, όμως, είναι πως σε πολλά παιχνίδια ο ΠΑΟΚ δείχνει τακτικά και ειδικότερα αμυντικά, να μην είναι καθόλου οργανωμένος.

Οι σχετικές περιπτώσεις που οι "ασπρόμαυροι" παθαίνουν μπλακ άουτ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα:

Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 2-1

Παιχνίδι καρμπόν με αυτό του Λεβαδειακού... Ο ΠΑΟΚ προηγείται με τον Μπαλάφα στο 68', όμως δεν παίρνει ούτε πόντο στο τέλος μιας και στο φινάλε δέχεται δύο γκολ. Σκόρερ οι Λεάλ και Μπούντιμιρ στο 85' και στο 87' και έτσι μέσα τόσο μικρό χρονικό διάστημα "Δικέφαλος" βρίσκεται πίσω στο σκορ και τελικά χάνει το παιχνίδι.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1

Ξανά ο ΠΑΟΚ παίρνει κεφάλι στο σκορ με τον Μπαλάφα στο 25'. Ενα μπλακ άουτ ωστόσο προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είναι καθοριστικό ώστε ο Ολυμπιακός με τέρματα των Φουστέρ (35') και Τζιμπούρ (42') να γυρίσει το ματς και τελικώς ο "Δικέφαλος" να φύγει με άδεια χέρια από το στάδιο "Γεώργιος Καραισκάκης".

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-2

Ο ΠΑΟΚ έχει στα χέρια του την νίκη-πρόκριση απέναντι στον Ατρόμητο. Είναι μπροστά στο σκορ με το εύστοχο πέναλτι του Λίνο (28'), όμως το τέλος είναι εφιαλτικό για τον "Δικέφαλο". Η ομάδα του Δώνη ισοφαρίζει στο 89' με τον Φυτανίδη και στην παράταση με γκολ του Μπρίτο στο 91' οι Περιστεριώτες αποκλείουν τους "ασπρόμαυρους" από την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-2

Δεν θυμίζει ντέρμπι το παιχνίδι... Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο μιας και χάνει με 0-2. Ο Αμντούν στο 5' ανοίγει το σκορ, ενώ ο Μιραλάς στο 18' διπλασιάζει τα τέρματα των "ερυθρόλευκων". Ο "Δικέφαλος" προσπαθεί στην συνέχεια να μειώσει και γενικώς να αντιδράσει αλλά δεν τα καταφέρνει.

ΠΑΟΚ-Ουντινέζε 0-3

Κατώτερος των προσδοκιών ο ΠΑΟΚ... Ο "Δικέφαλος" μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ουσιαστικά αποκλείεται από την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ντανίλο στο 6' κάνει το 0-1 και ο Φλόρο Φλόρες στο 15' το 0-2. Κάπου εκεί τέλειωσαν τα όποια όνειρα πρόκρισης είχε ο ΠΑΟΚ που τελικώς χάνει από τους Ιταλούς με 1-3.

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-3

Ο ΠΑΟΚ... δεν υπάρχει στο ξεκίνημα του ματς και ο Αστέρας Τρίπολης προηγείται νωρίς με 0-2. Ο Περόνε στο 2' κάνει το 0-1 και ο Ναβάρο στην συνέχεια (στο 10') διαμορφώνει το 0-2. Το εφιαλτικό δεκάλεπτο έχει και συνέχεια μιας και στο 17' ο Περόνε δίνει αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Η ομάδα του Μπόλονι μειώνει σε 2-3 με τέρματα των Αθανασιάδη και Γεωργιάδη, αλλά δεν καταφέρνει να αποφύγει την ήττα.

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 4-3

Το τελευταίο ματς στο οποίο αντίπαλος "σκοτώνει" τον ΠΑΟΚ μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Η ροή του αγώνα είναι γνωστή, ο Λεβαδειακός είναι μπροστά με 2-1, ο "Δικέφαλος" γυρνά το ματς σε 3-4, αλλά με τέρματα των Ναπολεόνι (87') και Μαχαίρα (90') η ομάδα του Παράσχου παίρνει την νίκη και ο ΠΑΟΚ φεύγει από την Λιβαδειά με άδεια τα χέρια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ