ΠΑΟΚ

Γιατί ο Τούντορ θέλει Γκαλίτσιο

Γιατί ο Τούντορ θέλει Γκαλίτσιο

Οι... τρεις ρόλοι που μπορεί να παίξει στην ομάδα, τα άριστα εργομετρικά, το καθαρό ιατρικό παρελθόν αλλά και η έγκριση του Ιταλού γυμναστή, Πάολο Αρτίκο.

Οπως σας είχε ενημερώσει από χθες το Sport24.gr, η μεταγραφή του Γιώργου Γκαλίτσιου στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να περάσει πρώτα από την έγκριση της επιτροπής μεταγραφών και στην συνέχεια να ολοκληρωθεί και τυπικά.

Ετσι, το πιθανότερο είναι οι υπογραφές να πέσουν αύριο το πρωί καθώς απόψε υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση Αρνεσεν - Βεζυρτζή - Αγγελίδη για να αναλύσουν όλα τα δεδομένα και να πάρουν την οριστική απόφαση. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια αναλυτική ενημέρωση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Νίκου Βεζυρτζή ο οποίος δεν είχε λεπτομερή γνώση των επαφών που έγιναν με τον Γκαλίτσιο το προηγούμενο διάστημα.

Πώς ο Τούντορ κατέληξε στον Γκαλίτσιο

Στο μεταξύ, το πρωί ο Γιώργος Γκαλίτσιος πήγε στην προπόνηση, γυμνάστηκε ατομικά και μίλησε με τον Ίγκορ Τούντορ για τον ρόλο που θέλει να του αναθέσει στον ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης τεχνικός είπε στον 29χρονο αμυντικό ότι τον υπολογίζει και ως δεξί μπακ και ως δεξί στόπερ στο 3-5-2.

Από την πλευρά του ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε όποιον ρόλο του αναθέσει ο 37χρονος τεχνικός τονίζοντας χαρακτηριστικά "αν το θέλεις, μπορώ να παίξω και στο αριστερό άκρο της άμυνας".

Νωρίτερα ο Τούντορ είχε ενημερωθεί για τα άριστα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων που άφησαν πολύ ικανοποιημένο τον γυμναστή, Πάολο Αρτίκο.

Ο Έλληνας αμυντικός δούλευε όλο το προηγούμενο διάστημα με τον Νεκτάριο Πανταζή που έχει περάσει από την Εθνική ομάδα αλλά και τον ΠΑΟΚ και είναι σε πολύ καλά επίπεδα βάρους αλλά και λίπους. Σύμφωνα με όσα ο ίδιος έλεγε σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αν ξεκινήσει τώρα προπονήσεις με την ομάδα του "Δικεφάλου" σε 10 μέρες θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Σημαντικό ρόλο, επίσης, στην απόφαση του Τούντορ και των συνεργατών του να ζητήσουν την μεταγραφή του Γκαλίτσιου έπαιξε και ο καθαρός ιατρικός φάκελος του ποδοσφαιριστή. Είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία 3,5 χρόνια ο Γκαλίτσιος δεν έχει τραυματισμούς.

Θετική επίδραση στα αποδυτήρια

Τέλος, στην απόφαση του Τούντορ για τον Γκαλίτσιο μέτρησαν τα όσα έμαθε για τον χαρακτήρα του από τον συνεργάτη του και παλιό συμπαίκτη του Έλληνα αμυντικού στην Λόκερεν, Ιβάν Λέκο.

Ο τελευταίος του είπε ότι ο Γκαλίτσιος είναι παίκτης ομάδας και δημιουργεί καλές σχέσεις με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια και έτσι ο Κροάτης τεχνικός θεωρεί ότι η παρουσία του Γκαλίτσιου στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μπορεί να βοηθήσει και τους πολλούς νεαρούς που διαθέτει ο "Δικέφαλος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ