ΠΑΟΚ

"Κλείνει" Γκαλίτσιο ο ΠΑΟΚ

"Κλείνει" Γκαλίτσιο ο ΠΑΟΚ

Στην απόκτηση του 29χρονου δεξιού μπακ, Γιώργου Γκαλίτσιου, προχωράει ο ΠΑΟΚ, με τις δύο πλευρές να έχουν ολοκληρώσει τις επαφές και να απομένουν τα τυπικά.

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και μένει να επισημοποιηθεί ο "γάμος" του παίκτη με τον "Δικέφαλο".

Mετά τον σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, έγιναν άμεσα επαφές για την εύρεση δεξιού μπακ. Ο εκλεκτός βρέθηκε, αυτός είναι ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις. Μάλιστα φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και την Τετάρτη αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους με τον "Δικέφαλο". Ο Φρανκ Άρνεσεν έρχεται την Πέμπτη (31/12) από την Δανία, ωστόσο οι επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή έγιναν εδώ και μέρες.

Ενημερώθηκε ο Ιβάν Σαββίδης, το θέμα είχε προχωρήσει εδώ και μέρες γιατί υπάρχει και η έγκριση από τους Ίγκορ Τούντορ και Λέκο. Ο Σαββίδης εκφράστηκε θετικά γιατί ο Γιώργος Γκαλίτσιος είναι Έλληνας και πείστηκε από τις συζητήσεις που είχε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Γκαλίτσιος υπήρξε συμπαίκτης του Λέκο (βοηθός του Τούντορ) στη Λόκερεν, είναι 29 ετών και τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο Βέλγιο.

Ο ανενεργός Γκαλίτσιος και το βιογραφικό του

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Λάρισα την περίοδο 2004-05 στη Β' Εθνική. Την επόμενη χρονιά (2005-06) έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία, ενώ την περίοδο 2006-07 κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας με την ομάδα του κάμπου. Στον τελικό που διεξήχθη στον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το Σάββατο 5 Μαΐου 2007, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, συμμετείχε και στα 90 λεπτά του αγώνα που βρήκε νικήτρια την ομάδα του με 2-1. Στους "βυσσινί" παρέμεινε και την επόμενη χρονιά (2007-08) με την ολοκλήρωση της οποίας αποχώρησε έπειτα από τέσσερα χρόνια, παίρνοντας μεταγραφή για τον Ολυμπιακό.

Το καλοκαίρι του 2008 εντάχθηκε στους "ερυθρόλευκους", με τους οποίους στην πρώτη του χρονιά κατέκτησε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο. Τον Ιανουάριο του 2011 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο για έξι μήνες και με την ολοκλήρωση της περιόδου αποχώρησε ως ελεύθερος. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του υπήρξε η βελγική Λόκερεν, στην οποία εντάχθηκε τον Δεκέμβριο του 2011. Με τον βελγικό σύλλογο κατέκτησε ένα κύπελλο την περίοδο 2012-13. Το καλοκαίρι του 2015, με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, αποχώρησε ως ελεύθερος, έπειτα από 3,5 χρόνια παρουσίας. Το περασμένο εξάμηνο, λοιπόν, δεν είχε ομάδα.

Οι τίτλοι που έχει κατακτήσει

Ο Γκαλίτσιος έχει κατακτήσει με τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα τη σεζόν 2008-2009. Έχει πάρει δύο κύπελλα στην Ελλάδα, το 2007 με την ΑΕΛ και το 2009 με τον Ολυμπιακό, αλλά και ένα στο Βέλγιο με τη Λόκερεν το 2012.

Ο Μακ το βραβείο του best goal του Δεκέμβρη

Το τέρμα του Ρόμπερτ Μακ κόντρα στην Ντόρτμουντ αναδείχθηκε Best Goal Δεκεμβρίου. Η ΠΑΕ αναφέρει μεταξύ άλλων: " Το τέρμα του σάρωσε στην ψηφοφορία του paokfc.grγια το Regency Casino Best Goal Δεκεμβρίου και έλαβε το 55,56% των ψήφων του κοινού, χαρίζοντας έναν ακόμα ατομικό τίτλο στον άσο του Δικεφάλου. Η δεύτερη θέση ανήκει στην Κ20 του Δικεφάλου. Ο Τάσος Δημητριάδης στο ντεμπούτο του με τον Δικέφαλο σημείωσε ένα υπέροχο τέρμα μετά από ασίστ του Κάκκο. Το γκολ της πιτσιρικαρίας του ΠΑΟΚ στον Βόλο έλαβε το 29,28% των ψήφων του κοινού αφήνοντας στην τρίτη θέση με 15,03% την άψογη κεφαλιά του Γιώργου Τζαβέλλα κόντρα στον Πανιώνιο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ