ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Πρέπει να βρούμε ισορροπία"

Γεωργιάδης: "Πρέπει να βρούμε ισορροπία"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις τρομερές μεταπτώσεις του ΠΑΟΚ από τη μία αγωνιστική στην άλλη.

Τις σκέψεις του για την αγωνιστική συμπεριφορά του ΠΑΟΚ σε παιχνίδια με υποδεέστερες ομάδες εξέφρασε ο Γιώργος Γεωργιάδης με δηλώσεις του στη NOVA.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είπε συγκεκριμένα:

Για την απρόσμενη εξέλιξη του αγώνα με τον Αστέρα: " Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο ήταν καταστροφικό για μας. Το 0-3 δεν το φανταζόταν ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος του αστέρα. Μπήκαμε πολύ άσχημα στον αγωνιστικό χώρο. Πριν συνέλθουμε από το σοκ του πρώτου γκολ, δεχθήκαμε άλλα δύο τέρματα και το έργο μας έγινε πολύ δύσκολο.

Το γκολ του Κλάους μας βοήθησε πάρα πολύ να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι. Μπήκαμε στο β΄ μέρος πολύ καλά, βάλαμε ένα γρήγορο γκολ, είχαμε μπροστά μας μισή ώρα, προσπαθήσαμε να κάναμε ορισμένες φάσεις, χάσαμε και το πέναλτι, δυστυχώς, όμως, δεν τα καταφέραμε και αυτό που μένει τελικά είναι η πικρία".

Για την συγκέντρωση που δεν έχει ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα των αγώνων: " Πρέπει να μπαίνουμε πιο συγκεντρωμένα, πιο δυνατά, γιατί τα πρώτα λεπτά μπορούν να καθορίσουν το αποτέλεσμα όπως έγινε και σήμερα. Η ομάδα μπορούσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα, αλλά όταν χάνεις 0-3 είναι πολύ δυσκολο να συμβεί αυτό. Ωστόσο, προσπαθήσαμε, είχαμε ένα πάρα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε το παιχνίδι αυτό το γρηγορότερο δυνατό και να κοιτάξουμε τη συνέχεια".

Τι πρέπει να διορθώσει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του: " Πιστεύω ότι πρέπει να βρούμε ισορροπία. Τη μία αγωνιστική κερδίζουμε τον Παναθηναϊκό, την άλλη χάνουμε από την Τρίπολη. Αν θέλουμε να φθάσουμε ψηλά, αυτά τα ματς πρέπει να τα καθαρίζουμε. Φέτος στην έδρα μας χάσαμε πολλούς βαθμούς, ειδικά από ομάδες υποδεέστερες. Δεν ξέρω που οφείλεται. Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να τελειώνουμε τα ματς γρήγορα. Αν βάζεις ένα γρήγορο γκολ, μετά είναι πολύ εύκολο να τα πάρεις. Όσο αργείς να βάλεις γκολ και ο αντίπαλος παίρνει ψυχολογία, μετά είναι δύσκολα".

Για το στόχο στα επόμενα επτά ματς της κανονικής διάρκειας: " Πάμε για το "7 στα 7" για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση για τα πλέι οφ. Το πρώτο παιχνίδι μπροστά μας είναι με τον Παναιτωλίκό, δεν κοιτάμε τα υπόλοιπα. Μετά θα δούμε τη συνέχεια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ